POLI MUNICIPAL TIMISOARA – STEAUA MFA BUCUREŞTI 29-33 (14-16)

Întâlnirea restantă din etapa a 16-a Ligii Naţionale s-a tranşat în favoarea oaspeţilor, dar după un meci în care Politehnica a arătat că e în stare să revină, însă nu până la capăt. Debutul a fost extrem de timorat pentru timişoreni, dar apoi, scorul a redevenit strâns. În mijlocul părţii secunde, bănăţenii au trecut chiar la conducere, dar au crezut prea puţin în şansele pe care le-au avut. De la ambele echipe s-au remarcat jucătorii străini : portarul Ivezic (8 intervenţii) şi extrema stânga Vujadinovic (mobilizator şi marcator), la oaspeţi, respectiv portarul Vass (13 intervenţii), extrema dreapta Nagy (mişcare bună pe semicercul advers) şi pivotul Mirkovic (ambiţie). Dintre autohtoni s-au remarcat cu bune şi cu rele steliştii Georgescu, Novanc şi Stamate precum şi poliştii Şimicu, David şi Gălan. Principalii marcatoriai partidei: Nagy – 7 goluri, Gălan – 5 de la timişoreni, respectiv Vujadinovic – 9, Georgescu – 6, de la Steaua.

La final, tehnicienii au fost de acord că tocmai experienţa jucătorilor bucureşteni a depăşit tinereţea studenţilor de pe Bega.

*Sabin Dacău (antrenor principal Politehnica):* “Am avut prea multe oscilaţii de joc şi prea multă frică. Adversarii ne-au depăşit pe contraatac, la fel ca în deplasarea de la Constanţa”.

*Ovidiu Mihăilă (antrenor secund Steaua):* “Relaxarea noastră a relansat meciul în repriza a doua, dar asta nu înseamnă că Poli nu e o echipă bună. Personal cred că Timişoara e o formaţie de locurile 7-8″.

Duminică, 21 februarie, Politehnica Municipal Timişoara joacă în deplasare, la ultima clasată, Rom Cri Braşov, in vreme ce Steaua se va deplasa la Suceava, intr-o confruntare pentru un loc de cupa europeana.

Joaca Handbal! cu www.aspolitehnica.ro si POLITEHNICA MUNICIPAL TIMISOARA

Sursa: www.aspolitehnica.ro