sursa foto frh.ro

CRISTINA NEAGU ADUCE UN NOU BENEFICIU URIAȘ IMAGINII ROMÂNIEI ÎN LUME!

TALENTUL, CARACTERUL EI DE LUPTĂTOARE (HANDBALUL SCOATE DACUL DIN TINE – SLOGANUL FRH), DORINȚA DE PERFORMANȚĂ, DE A ÎMBUNĂTĂȚII CONTINUU JOCUL CU MINGEA LA SEMICERC, FAIR-PLAY-UL, MODESTIA DAR ȘI ALTE MULTE CALITĂȚI, AU FĂCUT CA VOTUL FANILOR, ZIARIȘTILOR, ANTRENORILOR CARE SE ÎNVÂRT ÎN JURUL HANDBALULUI MONDIAL, SĂ FIE ACORDAT PENTRU A 3-A OARĂ – INEGALABILEI NOASTRE HANDBALISTE, PENTRU O NOUĂ FILĂ DE AUR ÎN ISTORIA SPORTIVĂ A ȚĂRII NOASTRE.    

Moment istoric. Mulțumesc familiei și prietenilor pentru sprijin, colegelor si antrenorilor de la echipa de club și echipa națională, fără ei aceste premii nu ar fi fost posibile. Mulțumesc tuturor celor care m au votat și mai ales celor care ma susțin în momentele cele mai dificile! Thank you all for the support, my family and friends, my teammates and coaches from the club and national team , without them any of this wouldn’t have been possible.” a transmis Cristina Neagu prin intermediul rețelei de socializare facebook, imediat după aflarea acestei știri ce a produs o mare bucurie Handbalului – Sport Național!

SURSA FOTO IHF.INFO

Superbă performanță! Este cel mai bun performer al României după Nadia Comăneci, și de aceea spun cu tărie că de foarte, foarte mult timp, țara asta ar trebui să înțeleagă că bugetele ne mai permit să avem grijă doar de bunul prețios Handbalul – Sport Național! Nu există cuvinte pe lumea asta câte felicitări trebuie să primească această deosebită sportivă și caracterul ei extraordinar! E o știre care ne produce o mare bucurie. Mândru că ești/suntem români cu Neagu Cristina lângă noi, nu?
Puțină lume știe însă, că acest ”Maradona al Carpaților” în handbalul feminin mondial, a câștigat și în anul 2009 titlul de cea mai bună jucătoare a lumii la categoria juniorilor, decernat tot de Federația Internațională de Handbal. Decernarea unui premiu de recunoștință pentru această merituoasă sportivă chiar pe un stadion plin ochi – ar fi o mare provocare!
CUVINTELE NU AJUNG PENTRU A DESCRIE ACEASTĂ PERFORMANȚĂ UNICĂ! E O BUCURIE IMENSĂ…ROMÂNIAAA: 

 

HANDBALUL – SPORT NAȚIONAL!