IN URMA CELOR DISCUTATE VINERI SI PENTRU A CLARIFICA SUSTENABILITATEA PROIECTULUI NOSTRU, VA TRANSMIT INFORMATIILE NECESARE PRIVIND START-UP -UL COLABORARII PROPUSE PE O DURATA DE MINIM 6 ANI:

1.SC EURO EDYANIS SRL – PREZENTARE FIRMA SI SCURT ISTORIC

Firma noua infiintata in urma cu 2 ani de Pop Laurentiu (subsemnatul – CV atasat la mail) – economist, expert in achizitii publice, evaluari si proiectii financiare. Am reusit in urma absolvirii celui mai renumit Workshop de antreprenoriat din lume (EMPRETEC – Organizat de Natiunile Unite in Romania, dupa o perioada de 10 zile la Timisoara, in vara lui 2012) sa accesez fonduri nationale pe programul START 2012, demarand astfel pe 5 ani proiectul “Deschiderea unei Simigerii in franciza in mun.Petrosani” in valoare de 35.000 euro, functional din 6 decembrie 2012.

In prezent, pot spune ca proiectul a fost implementat cu succes si a reusit sa devina un brand renumit in localitate atat prin produsele oferite clientilor in centru orasului cat si prin imagine(marketing, publicitate, pret, produs).Prin obtinerea tuturor avizelor si acordurilor si colaborarea buna avuta cu autoritatile locale, dar si prin management (muncesc cam 12 ore pe zi) si comportament economic adecvat de 1 an si jumatate, societatea are in acest moment:

– o echipa stabila formata din 7 persoane, inclusiv eu.

– serveste in medie aproximativ 550-600 persoane pe zi inregistrand astfel la sfarsitul anului 2013 o CIFRA DE AFACERI de peste 650.000 lei (fara TVA), dupa doar un an de activitate (pentru info complete vezi datele publice despre firma din link-ul: http://www.risco.ro/verifica-firma/euro-edyanis-s-r-l-cui-30198270 ).

– a rambursat deja creditul accesat pentru TVA (26.000 lei) dupa doar 6 luni de activitate si are posibilitatea sa ramburseze la sfarsitul anului tot restul de credit accesat pe prog.START. 

– are platile la zi catre bugetul general consolidat si catre autoritatile locale.

– are la dispozitie pe langa spatiul comercial inchiriat in localitate pe 6 ani si o rulota comerciala perfect dotata cu instalatie de curent, apa si canalizare care se preteaza la comert ambulant., etc.

GALERIE FOTO – Cum am inceput? si ce am realizat?, puteti vedea in imaginile de mai jos:

vezi link (Atentie! trebuie sa aveti cont pe facebook si sa va logati): ETAPELE INVESTITIEI – Album foto

PENTRU ALTE GALERII FOTO (PRODUSE, OFERTE) vezi pagina noastra oficiala de pe facebook ( click pe link aici: https://www.facebook.com/simigeriapetru.petrosani )

2.PROIECT INVESTITIONAL PROPUS IN LOCALITATEA DUMNEAVOASTRA

Pe scurt societatea noastra are capabilitatea de a se dezvolta mai rapid, fata de previziunea facuta in proiectul initial pe 5 ani, iar in acest moment, in conditiile propuse de dumneavoastra la intalnire, dorim extinderea activitatii in locatiile pe care le detineti  prin implementarea a urmatorului proiect aprobat de unitatea bancara avand denumirea: “EXTINDERE SI DEZVOLTARE DURABILA PRIN IMPLEMENTAREA UNUI NOU CONCEPT: SIMIGERIE & CAFENEA”. 

Acest proiect presupune investitie totala de peste 120.000 lei si va rog sa ma credeti ca nu ma pot juca cu asa ceva, datorita faptului ca linistea si viitorul familiei tine de acest aspect.

Din total investitie, minim 10.000 lei presupune doar amenajarea interioara a spatiilor dumneavoastra conform normelor DSV in vigoare, iar partea de imagine exterioara inca vreo 5.000 lei, pentru a asigura partea de instalatii de iluminat, punctul de vanzare (tejghea) si marketing corespunzator (autocolant pentru branduire), etc. De aceea am efectuat de peste 90 zile culegere de date si am completat tabele si previziuni economice ale viitorului proiect. De aici rezulta ca, chiar si cu o vanzare mai mica cu 30% in localitatea dumneavoastra, fata de cea inregistrata in prezent in Petrosani, proiectul nostru actual este sustenabil, avand la baza rezultatele acestor previziuni si proiectii financiare efectuate si calculate negativist. Previziunile din tabelele economice (IMPORTANT) NU au luat in calcul partea de vanzari a produselor de patiserie sau cafea, ci doar a simigeriei – covrigilor !!! (pe care o sa aveti ocazia sa ii gustati pentru a va forma o parere si asupra acestui produs total diferit fata de ce stiti)

In sustinerea proiectului investitional si a colaborarii noastre viitoare precizez:

– de peste 16 ani sunt si arbitru de handbal de categoria 1 (peste 150 meciuri oficiate la Liga 1 feminin si masculin), iar domnul profesor Weber Alexandru (antrenorul echipelor locale de handbal seniori/oare) ma poate prezenta ca o persoana serioasa si recomanda persoanelor responsabile, abilitate in vederea obtinerii aprobarilor, avizelor si acordurilor de la autoritatile locale.

– putere de munca a subsemnatului datorita activitatilor sportive desfasurate si in prezent. Actualmente intocmesc toata contabilitatea primara a firmei (receptii, rapoarte de productie, registru de casa, etc), urmaresc continuu stocurile si reglarea lor, fac comenzile de rigoare catre furnizori, etc in cele aproximativ 12 ore lucrate zilnic.

– dorim o colaborare cu dumneavoastra in viitorul apropiat (aprox. peste 6-12 luni) chiar si pentru spatiul de la etaj, de deasupra locatiilor comerciale despre care am discutat pentru extinderea micii cafenele, deoarece in lista cu produse servim si pizza URIASAAA (aprox 1,2 kg); ASCULTA PROMO AUDIO AICI (click pe playul atasat la mail) – Acum, ca am reusit sa spun cate ceva vis-a-vis de ce va interesa despre firma si subsemnatul, ma duc spre nani deoarece maine dimineata vreau sa va urez si “Pofta buna” la un covrig! :)) In speranta ca cele prezentate ne va ajuta sa avem idei comune de colaborare benefica ambelor parti, va urez o saptamana buna!