Alexandru Dedu - Felicitat de Regele Juan Carlos al Spaniei in 1988 dupa castigarea Ligii CampionilorALEXANDRU DEDU ESTE NOUL PRESEDINTE AL FR HANDBAL! Handbalul romanesc trece intr-o noua ERA!

Adresati si voi gandurile handbalistice pentru noul presedinte, postand mesaje pe CHAT-ul eurohandbal.ro!

Cu multa satisfactie s-a primit in randul conducatorilor de cluburi din handbalul romanesc, vestea ca ALEX DEDU este noul presedinte al FRH! Faptul ca s-a dorit schimbarea la nivelul conducerii FRH s-a vazut din faptul ca Dedu a fost ales presedinte inca din primul tur obtinand increderea a peste 100 de persoane cu drept de vot – adica mai mult decat au obtinut la un loc fostul presedinte GATU Cristian si celalalt candidat DRAGANESCU Remus. Cu 104 voturi primite din cele 196 posibile, Dedu a castigat clar aceste alegeri!

Cu aceasta ocazie va anuntam ca in cel mai scurt timp eurohandbal.ro va incepe sa aduca din nou info pe portal …Sa auzim de bine si sa uram noului presedinte multa putere de munca si “atentie distributiva” in alegerea echipei manageriale la acest inceput de drum!

Alexandru Dedu, fostul component al naţionalei României, dar şi al titratei FC Barcelona, cu care a câştigat de trei ori Cupa Campionilor Europeni şi două Supercupe ale Europei, are 42 de ani. Ca jucător, a avut o carieră de excepţie, cu 232 de selecţii la reprezentativa de seniori, pentru care a marcat 399 de goluri, la CE, CM sau JO. La nivel de cluburi, a jucat în Franţa, Spania, Germania sau Portugalia, având în palmares nouă titluri de campion, din care trei în România, cu Poli Timişoara şi Steaua Bucureşti.

Conform platformei sale, viitoarea organigramă a FRH ar include la nivelul conducerii Consiliul de Administraţie, Comitetul Director, preşedintele, directorul sportiv, directorul de business, secretarul general şi alte cinci comisii independente.

Acesta este primul articol dupa multa vreme postat de echipa eurohandbal.ro. Motivele noastre au fost lesne de inteles atunci cand ne-am oprit, insa acum – cu aceasta schimbare, handbalul romanesc are o noua viziune.