Turda – Bacau 22-30 in sezonul 2011-12

Meci extrem de greu pentru Potaissa Turda, la debutul într-o nouă ediţie de campionat în Liga Naţională de handbal. Asta pentru că la Turda va poposi vicecampioana României, Ştiinţa Dedeman Bacău, echipă care în sezonul trecut a câştigat ambele jocuri disputate, atât la Bacău, cât şi la Turda şi care în acest sezon reprezintă România în Cupele Europene.

Partida este transmisa in sistem LIVESCORE de colaboratorii eurohandbal.ro: turdanews.net si sport.bacaul.ro.

Chiar daca bacauanii pornesc ca mari favoriti, asta si datorita transferurilor lui Novanc, Georgescu si portarului Liszkai (venit de la campioana UNG – Veszprem), turdenii au aratat anul trecut ca sunt o echipa puternica pe teren propriu, beneficiind in acest sezon si de experienta lui Sandu Iacob – inter dreapta, venit chiar de la Bacau. Astfel selectionerul Eliodor Voica – tehnicianul oaspetilor priveste foarte atent partida:

”Este debut de campionat și cu toții știm că primul meci este cel mai dificil. Potaissa Turda e o echipă în ascensiune și sunt convins că nu va face niciun pas înapoi pentru a încerca să câștige, cu atât mai mult cu cât noi mai avem multe lucruri de pus la punct. De-aici încolo, noi nu ne mai putem permite fluctuații precum cele din jocurile de pregătire, trebuie să ne găsim o cadență și să avem un ritm al nostru pe care să-l impunem în joc”, a declarat pentru colaboratorul sport.bacaul.ro – antrenorul principal al vicecampioanei, Eliodor Voica.

Elevii lui Horaţiu Gal vor să facă un meci mare, iar oficialii turdeni speră că o sală arhiplină va fi un impuls puternic pentru jucătorii din teren, în vederea producerii unei surprize la debutul campionatului, astfel ca se anunta un spectacol handbalistic interesant in care JOACA HANDBALUL va fi cuvantul de ordine pentru cele 2 loturi.