Suntem alaturi de valoarea sportiva romaneasca, de performantele si bucuria de a “JUCA HANDBAL!”, pe care fetele de la Oltchim ni le arata de aproape 40 ani! In aceste momente extrem de dificile din viata economica a tarii, care se rasfrange si asupra echipei ce a devenit iubita nu numai in Romania, ci si in afara granitelor ei; si dumneavoastra puteti fi alaturi de o marca romaneasca de succes, asa cum este formatia noastra campioana! Intr-un moment al vietii in care totul parca merge rau, mandria de a fi roman poate fi regasita sub culorile ros-albastre ale formatiei de handbal feminin de la Valcea, care are forta si talentul de a ne indeplinii un vis, de a ne duce pe primul loc in lume: PRIN CASTIGAREA LIGII CAMPIONILOR!

Echipa de handbal Oltchim Rm. Valcea si clubul sau ( infiintat in anul 1973, care functioneaza ca o asociatie non-profit, fara scop lucrativ, cu personalitate juridica proprie fara nicio legatura din punct de vedere juridic cu SC Oltchim SA ) sunt branduri nationale deoarece echipa este  castigatoare a numeroase trofee interne si internationale, fiind multimpla Campioana a Romaniei, castigatoare a Cupei si Supercupei Romaniei, finalista a Ligii Campionilor in 2010,  castigatoare a Cupei Cupelor in 2007, de doua ori a Cupei IHF in 1984 si 1989 precum si a Supercupei Europei în 2007. Obiectivul de performanta propus pentru acest sezon este acela de a castiga “Liga Campionilor” – sansele in acest an fiind mai mari ca oricand – precum si castigarea titlului de Campioana a Romaniei ( al 19-lea), si a unei noi editii a “Cupei Romaniei” ( a 15-a). Este singura echipa din Europa care participa continuu de 28 de ani în Cupele Europene.

Astazi acestea trec prin momente dificile dupa retragerea sponsorului principal SC Oltchim SA. Este motivul pentru care rugam iubitorii handbalului din intreaga tara sa sustina echipa de handbal Oltchim Rm. Valcea sub forma de donatii, sponsorizari sau reclama si publicitate, avand deschise oficial pentru acest lucru urmatoarele conturi:

Orice contributie, indiferent cat de mica, venita din partea dumneavoastra, va contribui la succesul echipei si a existentei in continuare a clubului de handbal Oltchim Rm. Valcea. Pentru contributii sub forma de reclama si publicitate sau sponsorizare, va punem la dispozitie contractele necesare contactand clubul la numarul de telefon 0250/730/755 | 0742/121/121. Donatiile  efectuate in conturile mentionate mai sus vor fi facute publice prin site-ul clubului.Datele de care aveti nevoie in cazul unui transfer bancar sunt:

* Titular: Clubul Sportiv Oltchim

* Adresa: Strada Uzinei nr. 1

* Cod fiscal: RO9387831

Va multumim pentru aportul dumneavoastra si rugam sa fie alaturi de noi cat mai multi fani ai sportului romanesc.