Cristi Fenici in Poli – CS Caras Severin! (foto diviziasport.ro)

Tradiţionalul turneu de handbal masculin de la Timişoara, dotat cu trofeul “Cupa Politehnica” se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni şi va reuni echipe din campionatul intern, dar şi grupări din Ungaria şi Serbia, informează site-ul grupării bănăţene. PROGRAMUL turneului din Banat si declaratii ale gorjenilor de la Energia – mai jos. Slovenul Rok Jelovcan este noul portar al Energiei. Crede că Liga Naţională de handbal este una puternică si spune ca se simte ca acasa la Tg Jiu!

CSU Politehnica Timişoara, Energia Pandurii Tg. Jiu, Proleter Zrenjanin şi Kecskemet sunt cele patru formaţii ce vor participa la ediţia cu numărul 36 a turneului amical.

Sunt programate şase meciuri în Sala “Constantin Jude”, din Timişoara. Antrenorul principal al violeţilor, Nedeljko Vuckovic, îşi doreşte o creştere a calităţii jocului elevilor săi, cu prilejul acestui turneu de pregătire care va avea loc vineri, 31 august şi sâmbătă, 1 septembrie. Tehnicianul sârb crede că apărarea a ajuns la 90% din eficienţă, în vreme ce atacul este undeva la 50%. Un moment aparte se va derula sâmbătă seara, înaintea ultimei partide a Politehnicii, când va fi prezentarea oficială a lotului.

Antrenorul Liviu Andrieș – Energia Tg Jiu este în căutarea unei echipe de start cu care să abordeze primul meci din Liga I. „Este cel mai puternic turneu la care participăm, nu pun accent pe rezultatele meciurilor, deși, victoriile aduc victorii” spune pentru colaboratorul Radio Infinit – Liviu Andrieș.

Coordonatorul gorjean  – Andrei Popescu își dorește ca Energia să își îndeplinească obiectivul in acest sezon din campionnat: clasarea în primele şapte echipe din țară. Zice că este realizabil. Pentru acest lucru își dorește ca jucătorii să fie feriți de accidentări. Popescu consideră că echipa gorjeană este la fel de valoroasă ca și sezonul trecut. Campionatul este mai echilibrat anul ăsta astfel ca asemenea turnee de pregatire cum este cel din Banat este bine venit. Saptamana viitoare la Tg Jiu se va disputa Cupa Energia!

Programul turneului ”Cupa Politehnica”:
Vineri, 31 august:
Energia Tg. Jiu – Proleter Zrenjanin (ora 17,00) şi
CSU Politehnica – Kecskementi KSE (ora 19,00).

Sâmbătă, 1 septembrie:
Energia Tg. Jiu – Kecskementi KSE (ora 10,00) şi
CSU Politehnica – Proleter Zrenjanin (ora 12,00).

După amiază: Proleter Zrenjanin – Kecskementi KSE (ora 17,00) şi
CSU Politehnica – Energia Tg. Jiu (ora 19,00).