sursa foto Neptun TV

“Spaniolii” încep să vină în România! Cu două săptămâni înainte de startul turneului de calificare în grupele Champions League, HCM Constanţa a mai făcut o achiziţie importantă. Trupa de la malul mării l-a transferat pe sârbul Dalibor Čutura, de la formaţia spaniolă Real Ademar Leon. Cutura are 37 de ani, 1,90m şi 91 de kilograme şi va evolua pe postul de coordonator de joc.

“HCM este un club excelent. Îi cunosc pe antrenori, care mi-au spus numai lucruri bune despre această echipă. Sper să ajut echipa să obţină rezultate cât mai bune în Champions League!” a spus pentru Neptun TV nou venitul jucător sârb.

“Este un jucător de care echipa noastră avea mare nevoie! Un jucător cu mare experienţă, care cunoaşte handbal şi care sper să fie de folos echipei noastre!” – a declarat pentru Neptun TV, vicepreşedintele HCM Constanta – Marius PUŞCAŞI.

Dalibor Cutura are experienţa Ligii Campionilor! Anul trecut, Real Ademar Leon a ajuns până însferturile competiţiei. De asemenea, noua achiziţie a HCM-ului a participat şi la Jocurile Olimpice de la Londra, unde Serbia nu a reuşit însă să treacă de faza grupelor. De asemenea HCM Constanţa l-a împrumutat de la Centrul de Excelenţă din Sighişoara pe Ionuţ Iancu, un tânăr portar de perspectivă.

D.CUTURA fata in fata cu campionul olimpic al Frantei – D.Dinart in Camp. Spaniei

HCM Constanţa se întăreşte astfel, foarte serios pentru noul sezon din Liga Campionilor! După ce l-a adus adus la malul mării pe Milutin Dragicevic, pe ibericul Javier Humet Gaminde – inter dreapta, ce are 196 cm, 87kg, şi doar 22 ani, dar şi pe Alberto Val Sancho – pivot venit tot de la Caja3 BM. Aragón ca şi Humet, ce are o statură impresionantă la 208 cm!!!, 96 kg, 26 ani,  campioana României a mai înregimentat un jucător excelent din Serbia, odată cu venirea lui Dalibor Cutura, handbalist care a jucat 11 ani în Campionatul Spaniei.

HCM Constanţa si-a reluat pregătirile după o perioadă de câteva zile de pauză, în vederea turneului preliminar al Ligii Campionilor, din 8 şi 9 septembrie ce se va desfăşura la Malul Marii Negre şi in care formaţia noastră va lupta pentru calificarea în grupele principale, cel mai probabil cu Tatran Preşov (Slovacia), în ultima zi a turneului.

“JOACA HANDBAL!” cu Neptun TV şi HCM Constanţa