JO ’12 – Mascota handbal

SPECTACOLUL HANDBALULUI LA JO LONDRA 2012 INCEPE SAMBATA LA FEMININ (28.07) SI DUMINICA LA MASCULIN (29.07) – ORA 11,30 (ROM), CU PARTIDELE: RUSIA – ANGOLA (F) SI ISLANDA – ARGENTINA (M). PARTIDELE SE VOR DESFASURA ALTERNATIV – PE ZILE, LA FEMININ SI MASCULIN. CATE 6 DUELURI LA FEMININ, URMATE A DOUA ZI DE 6 MECIURI LA MASCULIN, PANA IN ZIUA FINALELOR: 11 AUGUST LA FEMININ, 12 AUGUST LA MASCULIN.  

Comentati pe CHAT-ul www.eurohandbal.ro competitia de handbal de la JO LONDRA 2012!   

Preşedinte egiptean al Federatiei Internationale de Handbal – Hassan Moustafa a spus inaintea startului JO Londra 2012: “Promovarea handbalului a fost extraordinara în Marea Britanie din iunie 2005, de cand Londra a fost acceptata ca gazdă a Jocurilor Olimpice 2012! Sunt mândru să urez bun venit în lumea handbalului din Londra – şi sunt sigur că vom vedea meciuri fantastice, palpitante cu cei mai buni jucători din lume”.

GRUPELE LA HANDBAL FEMININ JO LONDRA 2012 – Grupa A:  Muntenegru, Rusia, Croatia, Marea Britanie, Brazilia, Angola; Grupa B: Norvegia, Spania, Danemarca, Franta, Suedia, Korea de Sud.

PROGRAM HANDBAL FEMININ: Partidele de la JO si orele de desfasurare (ora ANG) – CLICK AICI!

GRUPELE LA HANDBAL MASCULIN JO LONDRA 2012 – Grupa A: Franta, Suedia, Islanda, Marea Britanie, Argentina, Tunisia; Grupa B: Spania, Croatia, Ungaria, Serbia, Danemarca, Korea de Sud.

PROGRAM HANDBAL MASCULIN: Partidele de la JO si orele de desfasurare (ora ANG) – CLICK AICI!

Norvegia – Franta (f-sambata) reeditarea ultimei Finale de CM din Brazilia si duelul dintre Ungaria – Danemarca (m-duminica), ambele incepand cu ora 23,15, sunt capul de afis al primelor doua zile din spectacolul handbalistic fabulos, ce se anunta la Londra cu ocazia Olimpiadei! Va vom tine la curent pe CHAT cu rezultate si info despre televizarile efectuate de TVR si Dolce Sport de la turneele de handbal.

Basketball Arena – Sala de jocuri 2 pentru handbal la JO Londra 2012

Cooper Box – Sala de jocuri 1 pentru handbal la JO Londra