Oltchim – noul logo

NEW BRANDING C.S. OLTCHIM RM. VALCEA! CLUBUL CAMPION ŞI-A SCHIMBAT IMAGINEA ÎN VEDEREA SEZONULUI 2012/2013 PRINTR-O SIGLA NOUĂ – MAI REPREZENTATIVĂ, DAR ŞI PRIN REPROMOVAREA WEBSITE-ULUI ÎNTR-UN FORMAT MODERN! ECHIPAMENTUL PENTRU ANUL COMPETIŢIONAL CE VA URMA VA FI PREZENTAT LA PRIMA PARTIDĂ OFICIALĂ DE PE TEREN PROPRIU! INFO DETALIATE MAI JOS DESPRE MARKETINGUL CELEI MAI PROFESIONISTE ECHIPE DIN ROMANIA!

DESPRE NOUA SIGLA

Ideea de modificare a siglei clubului a aparut in contextual actual al re-brand-uirii  intregii structuri europene de handbal si este usor de observat ca Federatia Europeana de Handbal si-a schimbat logo-ul. Nu numai, Champions League – masculin si feminin – au incepand cu acest sezon alt logo. Toate aceste schimbari o sa vi le comunicam si dumneavoastra dar o sa le observati si cu ocazia jocurilor din Liga Campionilor de la Rm. Valcea, incepand cu luna Octombrie a acestui an.

Ce are nou sigla clubului?

S-a pastrat ideea de „scut” care reprezinta competitia sportiva si apararea palmaresului actual, este conturat de culoarea albastra – cea mai rece dintre culori, simbol al seriozitatii – si are fundal alb ce reprezinta fair-play-ul , modul corect de a-ti evalua sansele in intrecerile sportive.

S-a introdus ca titlu denumirea de „CLUBUL SPORTIV”  dar si numele orasului „RAMNICU VALCEA” scrise cu albastru de aceasi culoare ca si logo-ul Federatiei Europene – EHF. Acelasi albastru este folosit si la silueta sportivei ce imita aruncarea din saritura specifica handbalului.

Tot in titlu, cu auriu, reprezentand suprematia numarului de titluri nationale din Liga interna feminina, este scris numele clubului si al echipei „OLTCHIM” iar datele de identificare se termina cu anul 1973.

S-a pastrat din vechea sigla hexagonul ce reprezinta simbolul benzenului dar si al Societatii Comericale „Oltchim” S.A. in semn de respect pentru sponsorul principal si ca element ce defineste activitatea sportiva de pe langa aceasta societate inca din 1973 de cand s-a infiintat clubul sub denumirea de Asociatia Sportiva  „Chimistul” Rm. Valcea.  Hexagonul este stilizat cu elemente folosite anterior in sigla si colorat in culorile clubului.

In subsolul scutului au fost pozitionate cinci stele , acestea reprezentand numarul de trofee internationale obtinute de club in existenta sa, respectiv 2 Cupe IHF, 2 Supercupe ale Europei si 1 Cupa Cupelor. Desigur, acest numar poate creste odata cu noile trofee castigate.

S-a renuntat la numarul mare de stelute din sigla anterioara si la anii inscriptionati acolo pentru ca noul logo sa poata fi folosit mai usor pe materialele textile, din sticla, portelan, fier, lemn, etc si pe celelalte articole publicitare ce vor fi editate in acest sezon.

Se anunta “bataie” mare pe abonamentele si biletele din noul sezon dupa transferurile efectuate de campioana in intersezon. Acestea se vor pune in vanzare probabil incepand cu startul lunii august.

INFO DESPRE SCHIMBAREA IMAGINII CLUBULUI

Este gata si site-ul iar de astazi il aveti functional in noua varianta (incepand cu 24.07.2012). Vor aparea modificari cu ocazia jocurilor internationale si la nivelul Salii Sporturilor „Traian” iar echipamentul de prezentare din acest an va fi modelul „Adidas – Condivo  2012”.

Echipamentul de joc va fi tot Adidas, in culorile clubului si tocmai pentru ca este personalizat are nevoie de mai multe zile de executie, fiind in schimb gata pentru turneul din Ungaria. O prezentare a acestuia precum si a lotului din acest an va avea loc in luna Septembrie cu ocazia primului joc de pe teren propriu al echipei Oltchim.

Clubul campion adresează multumiri celor care pe adresa de facebook a clubului << Clubul Sportiv Oltchim Ramnicu Valcea>> au simulat idei de tricouri, sigla si alte elemente de identificare dar trebuie sa inteleaga faptul ca la acest proiect se lucreaza de peste 6 luni si ca noile idei de inspiratie nu pot fi luate in consideratie, mai ales ca nu respecta linii din traditia si istoria clubului.

Sursa: www.cs-oltchim.com

JOACA HANDBAL! cu sportul nr.1 de echipă din Romania prin CS Oltchim Rm.Valcea