COMENTATI PARTIDA OLTCHIMULUI DIN LIGA CAMPIONILOR PE CHAT-UL EUROHANDBAL!

HYPO VIENA – OLTCHIM in LIGA CAMPIONILOR – IN DIRECT pe SPORT.RO – sambata 06.02.10 – ora 21,20.

Reintalnire cu Mazeika/Gatelis (LTU). Mai tineti minte cine sunt?

VALCEA se duce sa cucereasca Viena! in cea mai importanta competitie continentala! Acesta va fi primul joc, dar foarte important pentru accederea in semifinalele LC. Este cea mai puternica grupa din Liga Campionilor, iar orice punct obtinut pe teren strain, poate deveni foarte important pentru calificarea in semifinale. Echipa austriaca, a castigat ultimul joc din Liga Regionala (competitie inter tari – 8 echipe) impotriva lui Podravka K. cu 33-25. Cele mai bune marcatoare a echipei fiind 3 brazilience: Nascimento, Piedade şi Mesquita – cu cîte 7 goluri marcate, fiecare.  La echipa austriaca joaca si romanca Rotis, aceasta reusind 5 goluri, informeaza site-ul oficial al EHF in stirile webului.

La Oltchim revine Cristina Neagu – in LC, dar nu va putea fi folosita Narcisa Lecuseanu, accidentata. La pariuri, victoria valcencelor e recompensata cu o cota de 2,1, in timp ce gazdele au o cota de 1,8 iar egalul are o cota de 10,00 conform www.bet.at-home.com

Va mai aduceti aminte de meciul cu Franta de la CM ?

Partida va fi arbitrata de o brigada din Lituania – Mazeika/Gatelis, cunoscuta noua – deoarece ne-a facut sa trecem de la agonie la extaz, in celebrul joc de la CM Franta desfasurat cu echipa gazda! Meci in care echipa noastra nationala a reusit sa intoarca senzational in a doua repriza si dupa “un meci pe viata si pe moarte” , cu doua reprize de prelungiri, am eliminat Franta si ne-am calificat in semifinale! Atunci, Steluta Luca a fost eroul nostru din finalul partidei si ne-a descatusat din emotii le puternice care ne-au cuprins in acel meci de referinta, cu 2 goluri consecutive, inscrise in finalul celei de-a 2-a reprize a seriei II de prelungiri – ducand scorul la 31-29 si apoi 32-29! Chiar daca arbitrajul a fost contestat atunci, de intreaga presa din Romania, am reusit sa eliminam Franta la ea acasa! Sa speram ca asa va fi si acum. Nu mai este Hutupan (care a facut atunci o partida fantastica), dar Paula Radulescu a demonstrat ca o poate face uitata intre buturi.

REVEDETI AICI FINALUL MECIULUI DE INFARCT CU FRANTA la: http://www.youtube.com/watch?v=X5GwAvjoTBk  (rezumatul partidei)

Rezumatul partidei de infarct Romania- Franta de la CM 2007

http://www.youtube.com/watch?v=boa2KQi7VyQ  (scor 26-27, 27-27);  http://www.youtube.com/watch?v=rVDJ46-4Zw4  (Luca si golurile din final);

Oltchim a incheiat saptamana trecuta un nou parteneriat, aratand ca este un brand puternic si atractiv pentru sponsori.

Fiind primul club de handbal profesionist din Romania, asta in conditiile in care nu avem o liga profesionista de handbal, echipa valceana este activa pe piata de marketing, si dupa ce a incheiat la sfarsitul anului trecut un parteneriat cu firma de telefonie mobila ORANGE, si-a asigurat un viitor de SUCCES. Va juca incepand din acest moment cu un nou sponsor pe echipamentul de joc, promovand firma ASTRA ASIGURARI, in parteneriatul intitulat “SUCCES ASIGURAT”.

Va reamintim decizia Curtii de arbitraj a EHF in cazul patronului lui HYPO -Gunnar Prokop

Curtea de arbitraj a EHF a revizuit decizia data de Tribunalul de Arbitraj EHF privind sanctionarea clubului austriac Hypo, dupa ce patronul echipei – Gunnar Prokop, a intrerupt o sansa de gol a adversarului in timpul unui meci din Liga Campionilor. S-a redus pedeapsa de suspendare a patronului, la 1 an din toate competitiile sportive, fata de 3 cati au fost dictati initial, iar amenda dictata clubului, a fost retrasa. Decizia in cazul Aihan Omer, va reamintim ca a fost mentinuta si s-a facut publica, dupa decizia in cazul Prokop, chiar daca dosarul antrenorului roman era depus cu mult inainte de intamplarea de la Viena.

Liga Campionilor Feminin – Grupa II principala – Viena, sambata 06.06.2010, ora 21.20 – IN DIRECT PE SPORT.RO

Hypo Niederostereich (AUT) – Oltchim Rm.Valcea

Arbitri:Mazeika/Gatelis (LTU)

Delegat EHF: Sichelschmidt (GER)

Echipa noastra va fi sustinuta de suporterii valceni, clubul organizand excursie – ce a costat 175 lei transport si masa si 15 euro biletul la joc, si cuprinde si o vizitare a capitalei Austriei -Viena.

Programul jocurilor echipei noastre, este in ordine: Hypo Viena (deplasare), Dinamo Volgograd (acasă), Viborg (acasă), Dinamo Volgograd (deplasare), Hypo Viena (acasă), Viborg (deplasare).Meciurile incep in 06-07 februarie si continua saptamanal pana in martie.