ECHIPA RESITEANA SI-A RELUAT PREGATIRILE INCEPAND CU DATA DE 02.07.2012, PRILEJ CU CARE DANIEL BABUN DE LA PARTENERUL NOSTRU – RADIO ROMANIA RESITA A EFECTUAT UN INTERVIU CU ANTRENORUL EMERIT AIHAN OMER CHIAR LA STADIONUL DIN RESITA.

Formatia din Banatul de Munte a mutat la capitolul portari transferand pe experimentatul Iulian Andrei (CSU Suceava) dar si pe viitorul nationalei – Marocico Emilian, fost goalkeeper al lui Dinamo si al treilea al tricolorilor mari, acesta crescand la CN Olimpic de Excelenta “Marian Cozma” Sighisoara, jucatori care se adauga la mai vechiul Ionescu pentru a creste concurenta pe acest post deficitar in sezoanele trecute. Fostul selectioner a anuntat deasemenea disponibilizarile de la echipa dar si la ce posturi se gandeste sa se intareasca in perspectiva noului sezon, pentru a stabili un obiectiv cat mai clar, unul care nu poate sa fie mai jos de un loc de cupa europeana sezonul viitor. Principalul obiectiv insa este ca echipa sa castige incredere si dorinta de victorie – a spus Omer, dar si sa ofere iubitorilor de handbal din Resita un joc cat mai placut si combinativ. Eremia Pariianu, Adrian Petrea si Tucanu au lipsit la reunire datorita unor probleme mai vechi de sanatate.

Ascultati mai jos intreaga declaratie a lui Omer care cuprinde informatii despre starea de sanatate a jucatorilor, despre dorinte si asteptari, disponibilizarile efectuate dar si despre programul cu viitoarele turnee amicale la care echipa resiteana va participa in aceasta vara, dupa un ciclu de acumulari fizice ce se vor desfasura la Stadionul „Mircea Chivu“ din Valea Domanului – Resita, dar si la Semenic.

AUDIO – DECLARATIE AIHAN OMER LA RELUAREA PREGATIRILOR CS CARAS SEVERIN PENTRU SEZONUL 2012-2013:

[media id=206 width=240 height=100]

Iulian-Andrei-portarul-transferat-de-la-CSU-Suceava (foto-gazetasv.ro)

Interul dreapta Demis Grigoraş (unul de reala perspectiva pentru acest post extrem de cautat) a fost cumpărat definitiv de CS Caraş-Severin, în urma licitaţiei care a avut loc la Sighişoara la CNOE, licitatie organizata anual de FRH cu jucatorii care termina pregatirea la loturile de juniori ale Romaniei.

În ceea ce priveşte starea de sănătatea a jucătorilor, profesorul Aihan Omer speră ca până la 1 august handbaliştii Eremia Păriianu, Adrian Petrea şi Florin Cuciula să fie apţi pentru jocurile din turneele amicale pe care echipa le va disputa, dar mai ales pregătiţi pentru jocurile din turul Ligii Naţionale. CS Caras Severin a terminat sezonul trecut al campionatului pe locul 4 al clasamentului insa Cupa Romaniei a trimis-o pe CSU Suceava in Europa, formatia moldava ajungand intr-o faza superioara a competitiei, conform celor stabilite de catre Federatia Romana de Handbal.

“JOACA HANDBAL!” cu partenerul Radio Romania Resita si CS Caras Severin

Audio transmis de Daniel Babun

E.Marocico – A.Omer – redactor – I.Andrei (in studioul Radio Romania Resita)