INAPOI LA MUNCA!? DRUM DESCHIS PENTRU TADICI DIN NOU LA NATIONALA, IN CIUDA TUTUROR CELOR CARE SUNT IMPOTRIVA LUI – INCLUSIV MEMBRII DIN CADRUL FRH! PRESEDINTELE GATU A AFIRMAT IN NENUMARATE RANDURI CA AR DORI UN ANTRENOR CARE NU ARE LEGATURA CU O ECHIPA DE CLUB DIN TARA (LIBER DE SARCINI)! COMISIA TEHNICA VA FACE NOMINALIZARILE IAR CONSILIUL DE ADMINISTRATIE VA LUA DECIZIA FINALA LUNI 25.06.2012!

Ca urmare a articolului din cotidianul “ProSport” din 20 Iunie 2012 intitulat “MESAJ ANTI TADICI “, cu referire la faptul ca jucatoarele echipei de handbal Oltchim Rm. Valcea nu vor mai veni la echipa nationala in cazul in care antrenorul Gheorghe Tadici va deveni antrenorul Romaniei, Clubul Sportiv Oltchim face urmatoarele precizari:

– conducerea clubului si jucatoarele echipei nu au cunostinta de acest mesaj si se dezic de continutul acestuia; – Clubul Sportiv Oltchim a sustinut si va sustine in continuare echipa nationala de handbal a Romaniei si se considera onorat ca in componenta acesteia sunt si jucatoarele sale; – jucatoarele Oltchim-ului au prevazut prin contract respectarea regulamentelor Federatiei Romane de Handdbal, a Federatiei Europene si a Federatiei Internationale de Handbal; – Clubul Sportiv Oltchim aprecieaza in mod deosebit calitatile antrenorului Gheorghe Tadici pe care il sustine in numirea sa ca antrenor al echipei de handbal a Romaniei, convins fiind ca domnia sa va readuce handbalul romanesc feminin in elita handbalului mondial.

Presedinte, Prof. Petre Berbecaru

Gheorghe Tadici a mai condus echipa naţională în perioada 1994 – 1995 şi 2005 – 2008. În ultimul mandat, managerul lui HC Zalău a câştigat cu echipa naţională, medalia de bronz la Campionatul Mondial din anul 2005, locul patru la Campionatul Mondial din 2007, iar un an mai târziu a calificat România la Jocurile Olimpice, unde tricolorele s-au clasat pe locul şapte.