Romania la incalzire inainte de Franta - FOTO EXCLUSIV de la Lyon, Popescu Adnana!

UPDATE: FRANTA – Romania 24-19 in primul meci al preolimpicelor de la Lyon! Stati alaturi de noi in Franta prin corespondenta lui Adnana si Lavinia care o sa va aduca INFO in aceasta seara de la Conferinta de Presa – cu declaratii ale celor 2 antrenori, dar si SUPER GALERIE FOTO de la partida!

tricolorele au facut un meci extraordinar in aparare in fata vicecampioanelor mondiale, insa au jucat lamentabil in atac! Desi am stiut foarte bine sa ne aparam la piesele lor grele, am luat cateva goluri pe contraatac, care au facut diferenta intr-un joc in care Franta nu a stralucit deloc! insa tricolorele au aratat carente foarte mari in atacul pozitional, contraatacul nostru lipsind cu desavarsire! Am luptat din greu in aparare, dar “valceanca” Leynaud a fost excelenta de partea cealalta! speranta moare ultima, astfel ca partida cu Muntenegru devine capitala – chiar si pentru o generatie intreaga! Presiunea va fi mare maine. sa vedem ce poate face Craciun si Voina pana maine cu atacul nostru pozitional dar si cel rapid pe faza 2 si contraatac! HAI ROMANIA! trebuie sa speram macar de dragul unor fete care ne-au adus atatea bucurii…

POPESCU Adnana va transmite GALERIA FOTO de la Lyon, cu putin inainte de startul partidei Franta – Romania! TEIOSANU Lavinia va tine la curent pe CHAT cu informatii din Palatul Sporturilor Gerland! Galeria a fost publicata cu 15 minute inainte de startul partidei!