LINISTEA DINAINTEA FURTUNII! PALAIS DES SPORTS DE GERLAND A LYON – IMAGINI EXCLUSIVE EUROHANDBAL.RO INAINTE DE STARTUL JOCULUI CU FRANTA! Locul in care Romania debuteaza diseara in Turneul preolimpic de calificare la Londra 2012. Aici se fac ultimele pregatiri tehnice pentru superturneul feminin de handbal. Pe langa amabilitatea gazdelor de pana acum preocupate sa iasa totul bine, pana si majoretele impreuna cu mascota isi fac incalzirea, semn ca francezii au pregatit minutios aceste jocuri foarte importante!

Franta – Romania, vineri ora 20:00 LIVE TEXT doar pe eurohandbal.ro prin corespondenta de la fata locului pe CHAT! Superpartida de debut a Nationalei feminine de handbal pentru calificarea la JO Londra 2012, cu GALERII FOTO si declaratii, dar si multe alte info – Stati aproape de noi, Adnana si Lavinia!

Peste 6.000 de spectatori vor realiza diseara o atmosfera fantastica si ostila nationalei noastre, preturile la aceste jocuri variind intre 15 euro si 55 euro, de azi pana duminica. Formatia noastra a patruns – ca si noi dealtfel, pentru prima data in Palatul Sporturilor, abia astazi. Prima partida a zilei va fi incepand cu ora 17:30 cea dintre Muntenegru si Japonia, selectionerul ex-yug fiind foarte ingrijorat de faptul ca prospetimea fizica le lipseste jucatoarelor sale dupa sezonul extrem de incarcat din Liga Campionilor cu Buducnost! O surpriza in aceasta seara este posibila in prima partida – asa cum stau coordonatele ei, dar cel mai mult speram cu totii in cea de-a doua, acolo unde casele de pariuri dau o cota enorma tricolorelor la victorie: la 1 leu poti castiga 5 daca mizezi pe fetele noastre ca vor castiga diseara! Vom striga cu totii HAI ROMANIA alaturi de corespondentele noastre, care va vor tine la curent pe CHAT, cu cat mai multe informatii dar si de pe teren de unde vom incerca sa va aducem cat mai multe FOTO in exclusivitate!

GALERIE FOTO – PALAIS DES SPORTS DE GERLAND A LYON, mai jos!