Selectionerul Radu Voina - la Hotelul Chateau Perrache de la Lyon

Corespondenta eurohandbal.ro a vizitat tricolorele la Hotelul Chateau Perrache din Lyon, inainte de jocul cu Franta! Iar selectionerul Radu Voina a avut, ca de obicei, amabilitatea de a-i acorda un scurt interviu inainte de masa de pranz, colegei noastre Popescu Adnana.

LIVE TEXT cu informatii de la Palais des Sports de Gerland à Lyon va vor tine la curent corespondentele noastre – Popescu Elena si Teiosanu Lavinia inainte, in timpul si dupa partida Franta – Romania (sambata ora 20:00)

Tensiunea este maxima in randul fetelor noastre datorita acestor meciuri capitale din week-end impotriva a doua dintre cele mai galonate formatii din acest moment de pe continentul nostru. Japonia este insa o formatie asupra careia selectionerul Frantei – Olivier Krumbholz, a atras atentia ca ar putea fi o echipa puternica capabila de mari surprize! Astfel ca nici un joc din cele trei nu este usor! Tricolorele sunt incarcate de miza partidei cu Franta si din cauza faptului ca in tribunele Palais des Sports de Gerland à Lyon se vor afla peste 6.000 suporteri ai gazdelor, astfel ca misiunea noastra va fi extrem de grea, maine seara!

“NE CONCENTRAM SI NOI PE PRIMUL MECI! DAR SI PE AL DOILEA SI PE AL TREILEA!”. Iata ce a declarat selectionerul nostru inainte de Franta, chiar de la Lyon:

[media id=204 width=480 height=210]