Adrian Petrea din nou la "inaltime" si cu Steaua! a fost principalul artizan al resitenilor si in acest an.

A CAZUT CORTINA PESTE UN NOU SEZON IN LN HANDBAL MASCULIN. HCM – Campioana, Stiinta Bacau – vice, Odorhei – bronz si Resita din nou in europa. La retrogradare Satu Mare si Steaua se duc direct in Liga 2, iar Ploiesti si Cluj merg la baraj cu formatiile clasate pe locurile 1 si 2 din seriile de liga secunda. Cupa Romaniei insa, le poate fura locul resitenilor de cupe, Suceava si Targu jiu asteptand la cotitura niste meciuri care nu se stie daca se vor mai disputa, asa cum au anuntat initial ca ar trebui sa se joace la Baia Mare – Turneul final al Cupei nationale.

CS Caraş-Severin a încheiat sezonul 2011-2012 al Ligii Naţionale masculine de handbal cu o victorie pe teren propriu în faţa lanternei roşii Steaua Bucureşti, care a ajuns jos, acolo unde nu a fost niciodata! Rusine Bucurestiului – capitala tarii, care nu a gasit resurse sa salveze o formatie cu atata renume si traditie in handbalul romanesc! Fabrica de armament de la Mizil (MFA) a fost ultimul sponsor fraierit de oficialii Armatei Romane si se pare ca au avut dreptate atunci cand au aratat cu degetul spre nerspectarea angajamentelor militare luate fata de ajutorul oferit de ei.Rusinica, rusinica, rusinica…

Elevii lui Aihan Omer şi Gligore Czari au învins cu 28-19 (14-8) o formaţie care la capătul acestui sezon a părăsit primul eşalon handbalistic al ţării. Cărăşenii nu au avut probleme în faţa tinerilor jucători ai lui Ovidiu Mihăilă, de altfel antrenorul Aihan Omer a rulat treotat tot lotul, pentru ca finalul de joc să găsească în teren garnitura tânără, cu Demis Grigoraş, Tudor Marta, Tiberiu Popovici, Nicuşor Negru, Alexandru Vulpe sau Atila Eros.

Cu acest succes, CS Caraş-Severin şi-a păstrat poziţia a patra în clasamentul Ligii Naţionale, o poziţie care îi duce pe cărăşeni spre un nou sezon în cupele europene, unde vor merge primele patru clasate. Aceste echipe, dar şi următoarele patru, vor participa la Baia Mare, în întrecerile Cupei României.

CS Caraş-Severin – Steaua Bucureşti 28-19 (14-8)
13 mai 2012, Sala Polivalentă din Reşiţa; spectatori – 400.

CS Caraş-Severin: Ionescu, Antonaru – Cuciula 6, Petrea 5, Grigoraş 4, Tucanu 3, Ciubotariu 3, Vaidasigan 2, Pârvan 2, Rohozneanu 1, Negru 1, Vulpe 1, Marta, Popovici, Eros, Grozăvescu. Antrenori: Aihan Omer şi Gligore Czari.
Steaua Bucureşti: Ţenghea, Ioniţă – Cioban 3, Popescu 3, Marin 3, Juverdianu 3, Ştefan 2, Hrimiuc 2, Vancea 2, Szoke 1, Constantin, Stanciu, Luscan. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Avertismente: Cuciula (2), Popovici (11), Tucanu (17) / Stanciu (5), Ştefan (8), Cioban (9).
Eliminări 2 min.: Ciubotariu (27:42), Popovici (44:47) / Popescu (26:52), Luscan (36:56), Vancea (46:30).
Aruncări de la 7 m: CS Caraş-Severin 2 (una transformată) – Steaua 1 (transformată).

JOACA HANDBAL! cu partenerul www.arenabanateana.ro – Sursa ta zilnică de informaţii. Sport din Banat