WordPress database error: [Unknown column 'stadium' in 'field list']
SELECT `title`, `website`, `coach`, `stadium`, `logo`, `home`, `group`, `roster`, `profile`, `points_plus`, `points_minus`, `points2_plus`, `points2_minus`, `add_points`, `done_matches`, `won_matches`, `draw_matches`, `lost_matches`, `diff`, `league_id`, `id`, `season`, `rank`, `status`, `custom` FROM wp_leaguemanager_teams WHERE `league_id` = '6' AND `season` = '2012-2013' ORDER BY `rank` ASC

WordPress database error: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '6' AND `season` = '2012-2013' AND `final` = '' AND `match_day` = '26' ORDER BY `date` ASC LIMIT 0,10

UPDATE: CONSTANTA SI CRAIOVA LA BARAJ, DEVA RETROGRADATA! Intr-o partida scoasa de agentiile de pariuri din oferta, NEPTUN invinge vicecampioana de la Cluj si se salveaza de la retrogradarea directa.

IN VREME CE PRIMELE CINCI LOCURI PENTRU CUPELE EUROPENE SUNT DEJA STABILITE SI NU SA MAI POATE SCHIMBA CEVA IN ACEST SENS, LA RETROGRADARE TREI ECHIPE: DEVA, CONSTANTA SI CRAIOVA; LUPTA PENTRU EVITAREA DIRECTA A RETROGRADARII SI PRINDEREA TRENULUI CARE LE DUCE LA BARAJ. CSM BACAU ESTE PRIMA RETROGRADATA DIRECT IN ACEST SEZON. HC CRAIOVA ARE UN MECI MAI PUTIN DISPUTAT INAINTE DE ULTIMA ETAPA, CU HC ZALAU (d), DATORITA JOCURILOR DIN FINALA EHF CUP PE CARE LE DISPUTA ECHIPA SALAJEANA CONDUSA DE GHEORGHE TADICI SI ARE UN MECI RELATIV USOR ACASA, CU HCM ROMAN – SCAPATA DE GRIJI. IN SCHIMB DEVA SI CONSTANTA AU MECIURI FOARTE DIFICILE CU BRASOVUL LUI TARCA – CARE LUPTA PENTRU LOCUL 6 CE POATE DUCE IN EUROPA DACA ZALAUL CASTIGA CUPA EHF, RESPECTIV CU JOLIDON CLUJ – VICECAMPIOANA, IN CAZUL DOBROGENCELOR.

TOTUSI PLANEAZA ANUMITE SUSPICIUNI SI SUNT SEMNE DE INTREBARE!? DEOARECE ECHIPA CLUJEANA ESTE DEJA IN VACANTA SI CONSTANTA AR PUTEA AVEA UN MECI MAI PUTIN DIFICIL IN ACEASTA SITUATIE, MAI ALES CA, PRACTIC CONSTANTA, PRIN ARBITRII DOBROGENI GEORGESCU/ MOLDOVEANU – AU OFICIAT DECISIVA PENTRU ACCEDEREA IN LIGA CAMPIONILOR, CONFORM ALEGERII LA DELEGARI FACUTA DE FRH, ADICA EXACT CEA MAI IMPORTANTA PARTIDA A ARDELENCELOR DIN ACEST SEZON, CEA DINTRE JOLIDON SI HC ZALAU (PENTRU LOCUL DOI IN ACEST SEZON), IN CARE CLUJUL A CASTIGAT DUPA UN SCANDAL MONSTRU FACUT ATUNCI DE TADICI, CARE A ATENTIONAT CA VA DEPUNE PLANGERE IMPOTRIVA OAMENILOR DE ORDINE PUSI DE ORGANIZATORI LA ACEEA PARTIDA – LUCRURI CU CARE VIN IN ATENTIA IUBITORILOR DE HANDBAL CELELALTE DOUA GRUPARI DIN LUPTA DIRECTA LA RETROGRADARE (HC CRAIOVA SI CETATE DEVA).  

PROGRAMUL COMPLET AL ETAPEI 26 DIN LNHF, ORELE DE START SI ARBITRII DELEGATI DE CATRE FRH:

*REZULTATELE dupa terminarea partidelor le puteti vedea tot aici, impreuna cu cel mai rapid si complet CLASAMENT pentru LNHF – ACTUALIZAT!

“JOACA HANDBAL!” CU LNHF! DOAR PE EUROHANDBAL.RO IUBITORII DE HANDBAL SI PARIORII, POT CONSULTA ARHIVA CU PROGRAMUL, ARBITRIIDELEGATI, REZULTATELE DAR SI CELE MAI COMPLETE CLASAMENTE (detaliate pe Acasa, Deplasare, General) – TOATE ACESTEA DIN ULTIMELE 2 EDITII ALE CAMPIONATULUI! SI IN ACEST SEZON PUTETI ACCESA TOT DIN MENIUL VERTICAL STANGA, PROGRAMUL PE ETAPE SAU PE FIECARE ECHIPA IN PARTE – COMPLET SI INDIVIDUAL!