HCM Constanta - Campioana a Romaniei si in 2012 (aici in 2011)!

DOMINATIA DOBROGEANA CONTINUA SI IN ACEST SEZON DIN LN HANDBAL MASCULIN! SHOW-UL DEOSEBIT AL PARTIDEI DE IERI CU POLI – IN CARE S-AU DECERNAT MEDALIILE SI TRICOURILE DE CAMPIONI, A FOST UMBRIT INSA, DE UN REZULTAT (24-24), CONSIDERAT “IMPOSIBIL” DE CEI CARE CUNOSC HANDBAL! 

FOTO de la finalul partidei mai jos! VIDEO: Decernarea medaliilor si tricourilor de campioni ai Romaniei (cu amabilitatea Digi Sport) – CLICK AICI!

CAMPIOANA SE PARE CA ARE LA CARMA UN NOU TEHNICIAN DE CLASA MONDIALA! Din sezonul viitor antrenor va fi selectionerul Macedoniei – Zvonko Sundovski, oficial clasat pe locul 5 la Campionatul European Serbia 2012 cu nationala tarii sale, dupa un joc extraordinar prestat in fata a cate 7.000 de suporteri ce se deplasau de la Skopje.

Show-ul campionilor a început cu o prezentare demnă de Champions League, la care suporterii echipei au avut parte şi de câteva surprize, sute de tricouri şi mingii zburând spre tribune din mâinile handbaliştilor constănţeni.

Omagiaţi pentru performaţele obţinute cu HCM în trecut, actualii jucători ai Timişoarei, Timofte şi Băiceanu, aveau să le dea o replică serioasă foştilor colegi. Primul a marcat din 7 metri in ultimele 30 secunde, golul care putea produce surpriza sezonului, dar Constanţa a găsit resurse pentru a egala cu 4 secunde inaintea sirenei, prin Ghionea – exact pe partea ramasa descoperita de aruncarea extremei timisorene. S-a terminat 24 la 24, însă baloanele şi artificiile erau pregătite.

„Este o victorie a constănţenilor, pe care îi felicit, deoarece împreună am reuşit să facem o astfel de echipă campioană a României la handbal masculin pentru a şaptea oară“, a declarat Nicuşor Constantinescu, preşedintele HCM. 

Al şaptealea titlu pentru HCM în ultimii nouă ani şi al patrulea consecutiv. O performanţă de excepţie pentru Constanţa. Jucătorii au continuat sărbătoare şi în afara sălii, unde suporterii au aprins zeci de torţe şi fumigene. Pentru HCM urmează un ultim meci în campionat, duminică, cu CSM Bucureşti şi la fnalul lunii Mai, Cupa României, la Baia Mare.

CAMPIONI PENTRU A 7-A OARA 

sursa foto: Telegraf.ro

“JOACA HANDBAL!” cu Neptun TV si HCM Constanta.