WordPress database error: [Unknown column 'stadium' in 'field list']
SELECT `title`, `website`, `coach`, `stadium`, `logo`, `home`, `group`, `roster`, `profile`, `points_plus`, `points_minus`, `points2_plus`, `points2_minus`, `add_points`, `done_matches`, `won_matches`, `draw_matches`, `lost_matches`, `diff`, `league_id`, `id`, `season`, `rank`, `status`, `custom` FROM wp_leaguemanager_teams WHERE `league_id` = '2' AND `season` = '2012' ORDER BY `rank` ASC

WordPress database error: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '2' AND `season` = '2012' AND `final` = '' AND `match_day` = '25' ORDER BY `date` ASC LIMIT 0,10

SUSPANSUL ATINGE COTE MAXIME IN ULTIMELE DOUA ETAPE ALE SEZONULUI IN HANDBALUL MASCULIN ATAT IN LUPTA PENTRU EUROPA CAT SI PENTRU EVITAREA RETROGRADARII! CSM BUCURESTI PARE SCAPATA DE GRIJILE BARAJULUI IN FATA CLUJULUI, IAR CSM PLOIESTI ESTE IN AVANTAJ FATA DE SATMARENI LA EVITAREA RETROGRADARII DIRECTE. LUPTA PENTRU EUROPA SE VA DECIDE PROBABIL IN ULTIMA ETAPA DE CAMPIONAT DACA FRH VA RENUNTA LA CUPA ROMANIEI ASA CUM SE TOT VEHICULEAZA IN ULTIMA VREME! SUCEAVA SI ODORHEI PAR FAVORITE SA ACCEADA IN EUROPA IN DAUNA ENERGIEI SI CARASULUI, INSA AMBELE AU PARTIDE FOARTE GRELE LA PLOIESTI SI CLUJ, ECHIPE CE SE AFLA CU CUTITUL LA OS!

LIVE TEXT IN TIMP REAL PE CHAT-UL EUROHANDBAL.RO AVETI ENERGIA – DINAMO!DAR SI INFO DE LA ALTE PARTIDE!

Puteti urmarii individual pentru fiecare echipa, programul ramas al formatiilor care lupta pentru accederea in Europa sau pentru evitarea retrogradarii, accesand MENIUL vertical stanga – PROGRAM Liga 1 masculin.

PROGRAM COMPLET ETAPA 25, DATELE SI ORELE DE START PRECUM SI ARBITRII DELEGATI :

*REZULTATELE dupa terminarea partidelor le puteti vedea tot aici impreuna cu Clasamentul cel mai complet pentru LNHM – ACTUALIZAT!

PATRU MECIURI TARI AVEM ASTFEL IN ACEASTA ETAPA! PLOIESTI – SUCEAVA, SATU MARE – BACAU SUNT FOARTE IMPORTANTE ALATURI SI DE JOCUL CLUJ – ODORHEI, INSA SI PARTIDA DE LA TG JIU SE ANUNTA FOARTE IMPORTANTA, CHIAR SI CEA DE LA TURDA POATE ARATA DACA OMER REVINE IN CUPE IAR SAU ECHIPA RESITEANA NU ARE INCA POSIBILITATI DE A SE SUSTINE PE DOUA FRONTURI.  SURPRIZELE IN ACEST FINAL DE CAMPIONAT, NU AU INTARZIAT SA APARA – VEZI PARTIDA CSM-ULUI DE LA TURDA SAU A PLOIESTIULUI LA DINAMO – FORMATIE CARE AR PUTEA AVEA SURPRIZE MARI SI NEPLACUTE, DACA PIERD ULTIMELE DOUA JOCURI DIN ACEST SEZON, DUPA CE AU EVOLUAT LAMENTABIL CU CSM PRAHOVEAN IN ULTIMA ETAPA. IN PLUS INTERVIN SI CALCULELE FIECAREI FORMATII DIN PARTEA SUPERIOARA PENTRU PARTICIPARE IN EUROPA (AVEM DREPTUL SA INSCRIEM 4 FORMATII). 

LUPTA PENTRU EVITAREA RETROGRADARII TINE APROAPE DOUA GRUPURI: CSM SATU MARE, CSM PLOIESTI (PE DE O PARTE- RETROGRADAREA DIRECTA) SI CSM BUCURESTI, U CLUJ (DE CEALALTA PARTE- TURNEUL DE BARAJ PENTRU MENTINEREA IN ESALONUL DE ELITA). 

“JOACA HANDBAL!” CU LN HANDBAL MASCULIN! DOAR PE EUROHANDBAL.RO IUBITORII JOCULUI CU MINGEA MICA SI PARIORII, POT CONSULTA ARHIVA CU PROGRAMUL, ARBITRII DELEGATI, REZULTATELE INREGISTRATE, DAR SI CELE MAI COMPLETE CLASAMENTE (detaliate pe Acasa, Deplasare, General), DIN ULTIMELE 2 EDITII ALE CAMPIONATULUI! SI IN ACEST SEZON PUTETI ACCESA PROGRAMUL COMPLET SI INDIVIDUAL, TOT DIN MENIUL VERTICAL STANGA, CU OPTIUNILE PE ETAPE, SAU PE ECHIPA!