CSM Bacau – Corona Brasov 23-27, in etapa 22 din LN Handbal feminin! AUDIO: Declaratiile lui Gabriela MANEA si Mariana TARCA – cele 2 antrenoare ale formatiilor, le aveti mai jos!

VIDEO – Rezumatul partidei 1tvbacau.ro cu amabilitatea Digi Sport: CLICK AICI!

Dupa ce Craiova a reusit sa castige partida din etapa 22 din LNHF cu Neptun Constanta, lucrurile se incalzesc bine la retrogradare, bacauancele nereusind sa smulga nimic din confruntarea cu jucatoarele lui Mariana Tarca, in ciuda faptului ca Brasovul nu isi mai poate indeplinii obiectivul de participare in Europa decat printr-o minune – la turneul final din Cupa Romaniei! Astfel moldovencele scapa un tren important in lupta pentru atingerea barajului de mentinere in Liga I, iar etapa viitoare se anunta incendiara: la Bacau vine Craiova intr-o partida pe “viata si pe moarte”!

Gazdele au început prost partida, incomodate vădit de apărarea avansată și extrem de agresivă a brașovencelor, astfel încât băcăuanele n-au reușit să înscrie decât 2 goluri în 10 minute. Cristina Zamfir (cea mai bună de pe teren) s-a jucat cu apărarea CSM-ului, poarta băcăuană a scârțâit, extrema stângă n-a primit nicio minge, așa că Brașovul a intrat la pauză cu un avantaj de 5 goluri. De la cabine a ieșit parcă o altă echipă băcăuană, antrenorii gazdelor au achimbat sistemul defensiv, le-au introdus pe Cherecheș și Sîntămărean, iar după 11 minute CSM-ul a întors rezultatul. Mai mult, băcăuanele s-au desprins chiar și la 2 goluri, dar minunea a ținut doar până în minutul 50, după care visul frumos s-a încheiat. Au reapărut greșelile elementare, de prindere și pasare a mingii, iar elevele Marianei Târcă au profitat din plin și au lovit decisiv pe final.

AUDIO – Declaratia lui Gabriela MANEA (CSM Bacau)

[media id=196 width=220 height=100]

Gabriela Manea: ”Ce se întâmplă în rest, că nu reușim să ne menținem avantajul, nu ține de pregătirea fizică, ci de indisciplina tactică…

AUDIO – Declaratia lui Mariana TARCA (Corona Brasov)

[media id=197 width=220 height=100]

Mariana Târcă: ”Nu pot decât să-mi felicit echipa pentru că a avut puterea să reintre în joc după ce am fost conduse…

Evoluția scorului: 1-2 (5), 3-4 (12), 5-8 (20), 8-10 (25), 9-14 (pauză), 12-14 (35), 16-15 (41), 19-17 (47), 20-21 (51), 22-25 (56), 23-27 (final).

CSM Bacău: Parhomenko (3 interv.), Croitoru (2 interv.), Sîntămărean (5 interv.) – Busuioceanu 5, Shutska 5, Cherecheș 4, Krumova 3, Lazăr 3, Simion 2, Duță 1, Amoagdei, Toma. Antrenori: Gabriel Armanu și Gabriela Manea.

Corona Brașov: Guiu (13 interv.), Dedu – Zamfir 12, Burghel 5, Balint-Hotea 4, Șorodoc 2, Chiper 1, Din 1, Pricopi 1, Pop 1, Brânzan, Cherăscu. Antrenori: Mariana Târcă și Dumitru Berbece.

JOACA HANDBAL! cu Sport.Bacaul.ro – partener eurohandbal.ro in proomovarea handbalului romanesc