Adrian Petrea a fost din nou la "inaltime" - cu 10g (foto Radu Sergiu)

În etapa a 22-a a Ligii Naţionale masculine de handbal, CS Caraş-Severin a învins duminică, 22 aprilie, pe teren propriu, pe CSM Ploieşti, cu scorul de 26-23 (16-14). Handbaliştii pregătiţi de Aihan Omer şi Gligore Czari a lăsat de dorit!

A fost un meci în care, în ciuda victoriei înregistrate la final, formaţia cărăşeană nu a strălucit, având pe alocuri momente de derută totală, fără inspiraţie în acţiunile de atac. CSM Ploieşti, formaţie aflată în zona fierbinte, sub ameninţarea retrogradării în liga a doua, a dat o replică neaşteptat de bună echipei judeţului Caraş-Severin, într-o partidă pe care nu a lipsit mult să o câştige.

După o primă repriză destul de echilibrată, oaspeţii au preluat controlul şi începutul hotărât de joc din debutul părţii secunde i-a adus pe aceştia în avantaj, cu 17-16, în minutul 35. CSM Ploieşti a condus pe tabela de marcaj timp de un sfert de oră şi abia în ultimele 10 minute ale întâlnirii handbaliştii cărăşeni s-au trezit şi au reuşit nu fără emoţii, să gestioneze finalul de partidă.

S-a încheiat 26-23 pentru CS Caraş-Severin, în urma unui meci în care evoluţia handbaliştilor pregătiţi de Aihan Omer şi Gligore Czari a lăsat de dorit. Au compensat însă cu unele faze spectaculoase, care au mai îndulcit atmosfera din tribună. Dincolo de aspectul general al întâlnirii rămân însă cele două puncte acumulate, care îi duc pe cărăşeni pe locul 4, peste HC Odorhei şi Energia Pandurii Târgu Jiu. Echipa CS Caraş-Severin se află la egalitate de puncte, 27, cu ocupanta locului 3, Universitatea Bucovina Suceava, care nu a reuşit decât un surprinzător rezultat de egalitate pe teren propriu, 25-25 cu Poli Municipal Timişoara.

CS Caraş-Severin – CSM Ploieşti 26-23 (16-14)
22 aprilie 2012; Sala Polivalentă din Reşiţa; spectatori: 350.

CS Caraş-Severin: Cristian Antonaru, Cristian Ionescu – Adrian Petrea 10, Florin Cuciula 5, Florin Ciubotariu 3, Mihai Rohozneanu 3, Sebastian Pârvan 2, Adrian Tucanu 2, Ilie Vaidasigan 1, Demis Grigoraş, Tiberiu Popovici, R. Czari, Tudor Marta, Nicuşor Negru, Marius Grozăvescu, Alexandru Vulpe. Antrenori: Aihan Omer şi Gligore Czari.

CSM Ploieşti: Adrian Druţu, Marian Dumitru – Bogdan Botezatu 5, Tiberiu Constantinescu 5, Ionuţ Roaua 4, Alexandru Dimache 4, Marius Mihoci 3, Florin Nicolae 2, Narcis Zamfir, Mihai Ghizdăvescu, Marian Duţu, Adrian Vasile, Liviu Ene. Antrenor: Mircea Bedivan.

JOACA HANDBAL! cu CS Caras Severin si Radio Romania Resita – partener eurohandbal.ro in promovarea handbalului romanesc.