Trefilov - antrenor Togliati si selectionerul Rusiei

Evgheni Trefilov, selectionerul Rusiei si antrenorul echipei de club Lada Togliatti, s-a ales cu nasul spart dupa ce a fost lovit chiar de catre un coleg de breasla, odata cu finalul meciului din ultima etapa desfasurata in campionat de formatia sa de club, cu echipa din Krasnodar. 

Cunoscut ca un antrenor extrem de dur, mai ales pentru metodele de pregatire de scoala veche, Trefilov a parasit insangerat terenul dupa meciul Kuban Krasnodar – Lada Togliatti, programat in urma cu cateva zile in campionatul Rusiei si inaintea duelului cu HC Zalau din finala Cupei EHF.

Asemeni lui Tadici, care a fost recent in centrul unui scandal la Cluj, cand a fost scos de pe teren de stewarzi, Trefilov si-a iesit din fire dupa meciul de la Krasnodar si l-a apostrofat pe antrenorul echipei adverse, Alexei Gumianov. Selectionerul a patit-o insa rau de tot! Insultat in timp ce dadea mana cu Trefilov, tehnicianul advers – Gumianov a rabufnit si l-a lovit cu pumnul in figura pe cvadruplul campion mondial cu nationala Rusiei, spargandu-i nasul! Rivalitatea intre doi tehnicieni sau rabufnire de orgoliu? Unele surse afirma ca tensiunea fost foarte mare, deoarece Gumianov, ar fi favorit sa-i ia locul lui Trefilov la prima reprezentativa a Rusiei.

VIDEO CU FINALUL INCREDIBIL DE MECI IN CARE TREFILOV ESTE LUAT PRIN SURPRINDERE IAR APOI O MULTIME DE JUCATOARE SI OFICIALI DE ABIA REUSESC SA IL OPREASCA SA II TRAGA O CORECTIE COLEGULUI OBRAZNIC:

[media id=193 width=480 height=210]

EUROHANDBAL.RO VA FI PREZENT ACOLO LA RETURUL DE LA ZALAU SAU ORADEA, ALATURI DE HANDBALUL ROMANESC LA O NOUA PERFORMANTA MAJORA ADUSA DE TADICI SI ECHIPA SA!