Tur terminat pe locul 2 de Roman si pe locul 5 de Braila, care joaca la sfarsitul saptamanii viitoare in cupele europene cu VFL Oldenburg

Braila a incheiat prima parte a campionatului Ligii nationale pe pozitia a cincea. Succesele consecutive cu Baia Mare, Resita, Otelul si Tomis nu au ajuns pentru un loc pe podium. In ultima runda, HC Dunarea a pierdut la un scor greu de digerat 24-15 (10-11). Este aproape de neinteles cum in partea adoua a jocului s-a “reusit” contraperfomanta sa se marcheze, doar de patru ori!! de catre o echipa puternica ca Braila. 

Chiar daca a fost o etapa in care majoritatea meciurilor au fost contestate de una dintre echipe si oaspetele arunca o mare parte din vina pe cuplul de arbitrii Baducu/Voicu-BZ – conform www.hcdunarea.com, cine le-a oprit sa inscrie doar 4 goluri in 30 minute.

Echipa a inteles totusi ca nu aceasta este valoare ei iar site-ul gruparii brailene spune “E bine sa uitam repede prin ce am trecut. Ne vom linge ranile la Buzau. Miercuri vom deschide returul de la ora 12.00. Sambata jucam cu Oldenburg”.