Rapid CFR Bucuresti – CSM Cetate Deva 28-31 (14-7)

Transportul local din Deva, al carei coordonator era pana acum dl. Marian cu firma sa, este pe cale sa se scoata la licitatie din nou de catre autoritatile locale

Nicoleta Gasca si Simona Gogarla s-au transferat la Rapid si au fost foarte aproape sa obtina un rezultat pozitiv pentru grupara feroviara. Echipa bucuresteana spera cu aceste doua transferuri sa scape de retrogradare!

Cele două foste componente ale naţionalei României au debutat în Giuleşti la partida cu Cetate Devatrans şi au marcat împreună 19 dintre golurile Rapidului.

Dupa un meci destul de echilibrat, echipa giulesteana a fost foarte aproape de a obtine un rezultat pozitiv. Devencele au fost la timona partidei pe parcursul celor 60 minute de joc, dar Rapidul nu se preda! In minutul 55 eforturile fetelor de la Rapid s-au vazut si pe tabela din sala Giulesti, cand echipa bucuresteana a reusit sa egaleze situatia. Avand in fata o echipa mai omogena care a transferat la randul ei o buna jucatoare, saptamana trecuta – Denis Vartic, rapidistele au cedat initiativa in final, iar Deva spera cu o victorie in fataBrasovului, etapa viitoare, sa atinga zone mai inalte ale clasamentului.

Totusi se pare ca, patronul echipei hunedorene – Muntean Marian, are probleme finaciare la echipa, deoarece politicul din localitate nu mai sprijina echipa asa cum o facea pana de curand. Transportul local din Deva, al carei coordonator era pana acum dl. Marian cu firma sa, este pe cale sa se scoata la licitatie din nou de catre autoritatile locale, riscand astfel sa il piarda si pe acesta. Problemele financiare vor afecta echipa din Deva daca sustinerea locala nu acorda sprijinul necesar.

În prima etapă din returul Ligii Naţionale, Ştiinţa HCM Baia Mare va juca miercuri, cu începere de la ora 17:00, pe teren propriu, cu Rapid CFR Bucureşti.