Au detonat “imposibilul” in doar 7 minute! Timpul se opreste din nou sambata de la ora 17:00 in jurul handbalului romanesc! DA! DA! …DIN NOU HANDBAL! APELUL NOSTRU – Sa invatam sa ne respectam valorile si sa participam activ la progresul lor!   

FOTO: Oana Chirila FAN PAGE

Valcea si Combinatul Oltchim pot demonstra din nou ca Romania este mai performera prin intermediul unor fete galactice, modele care atrag din ce in ce mai multi copii catre jocul cu mingea la semicerc. Speranta, sudoare, determinare, inclestare…spectacol! Cu totii vrem in finala! Insa va fi incredibil de greu! Doar cine nu se pricepe, nu intelege cat de mare a fost victoria la 4 goluri din tur sau cat de complicat e acest joc decisiv! Cu totii vom striga din rasputeri prin intermediul celor aproximativ 300 de suporteri prezenti la Veszprem un singur lucru: HAAAI O-L-T-C-H-I-M!!! Romania ar putea fi iar cuprinsa de fericirea unei partide cu Trofeul Ligii Campionilor pe masa! Insa daca nu va fi asa, sa intelegem doua lucruri: valoarea sportiva superioara si faptul ca se poate si in viitor! Nu trebuie decat sa ii indrumati pe copii dumneavoastra catre JOACA HANDBAL! 

SA INVATAM SA NE RESPECTAM VALORILE! NORDUL NE PRIVESTE DEOSEBIT! JAKOB VESTERGAARD – Dublu castigator al Ligii Campionilor cu Viborg: Puteţi găsi unele dintre cele mai bune jucătoare de handbal din lume la echipa naţională a Romaniei. Există un potenţial enorm pentru viitor. Am prevazut că Neagu va fi cea mai buna jucătoare de handbal din lume – sperăm că ea va fi în curând gata din nou de joc. Dar, de asemenea, jucătoarele de 9m şi extremele performeaza la un nivel extrem de ridicat. Am fost in particular antrenor al Cristinei Vazaru la Viborg – o jucătoare fantastica, un Messi al handbalului!“. Desigur, ar fi un privilegiu şi o onoare să antrenez această echipă Nationala a Romaniei in viitor! (declaratie exclusiv pentru eurohandbal.ro)

Pe posturi am dominat in partida tur aproape in mai toate compartimentele in afara de aparare la posturile de Inter stanga (Amorim – Gyor) si Pivot (Loke – cea mai buna din lume). Acum lucrurile sunt mai complicate. Public, portari ( Palinger si mai ales Haraldsen se vor concentra enorm pentru a inchide poarta maghiarelor), insa orice ar spune Gorbicz & co. presiunea apasa peste umerii echipei gazda! Ele pot rata din nou sansa unei finale desi pleaca ca si principala favorita la castigarea trofeului.

Increderea oarba a maghiarelor in posibilitatile lor, poate fi chiar elementul favorabil Oltchimului dupa 120 minute de joc. Datorita determinarii si vointei jucatoarelor noastre! De data aceasta si cu Jovanovic in aparare! Bradeanu se va putea odihnii si ea mai multe minute acum pentru lupta intensa ce va fi pe suprafata de 20 X 40 m. Iar Oana Chirila, poate demonstra atunci cand lui Vizitiu nu ii intra “bombele” ca nu degeaba a jucat Finala Ligii anul trecut. DA! OANA CHIRILA din rezerva de lux a partidei tur, poate fi marele castig in duelul din retur! In rest putem cauta la infinit puncte forte ale noastre, deoarece nu vom gasi multe asa usor, dar mai ales pentru ca tot pe teren Oana Manea va demonstra ca poate sa ii faca fata lui Lokke! Fetele au demonstrat in tur multe lucruri extraordinare exact cand lumea spera mai putin in ele! Au vorbit insa, prin prestatia handbalistica exceptionala – una pe care nu le-o poate lua nimeni! Nici arbitrii si nici o formatie de calibrul lui Gyor!

Amintirea lui Marian Cozma vegheaza la Veszprem o noua performanta a Oltchimului? Vom vedea sambata cine isi va da viata in VESZPREM ARENA pentru a traii sportiv o noua performanta istorica! Inima noastra nu poate bate decat in ros-albastru! H-A-A-A-A-I-I-I O-L-T-C-H-I-M! … Nu va auzim! Strigati si voi pe CHAT alaturi de noi! Putem fi din nou unii dintre cei mai buni in acest sport dar, sublim – romanesc, nu putem organiza nici macar un CE iar Oltchim e iar nevoita sa joace in Bucuresti, mult posibila si dorita Finala a Ligii Campionilor! (si acum si anul viitor…probabil intotdeauna! Sa speram ca nu doresc prea multe bilete la Polivalenta EI! Voi cate le-ati da?). 

N.R. INAINTEA TURULUI SEFII “CENTRALELOR” ISI PUNEAU PROBLEME FINANCIARE DACA VOR TRANSMITE CORESPONDENTA DE LA FATA LOCULUI PRIN TRIMISII LOR. CONDITIA: SA CASTIGE VALCEA LA CEL PUTIN 3 GOLURI! AU FOST 4! ASTFEL CA VOM VEDEA ACUM CATI VOR INVESTI INTR-O DEPLASARE PANA LA VESZPREM – UNG (2.000 LEI COSTA) DE VREME CE EI INVESTESC ABSURD IN DEPLASARI DE ORDINUL MIILOR DE EURO IN PARTIDE ALE REGELUI FARA NICI O PERFORMANTA NOTABILA! NOI SUNTEM MICI SI NICI ACUM NU NE-AM RECUPERAT CHELTUIELILE CU PROMOVAREA HANDBALULUI ROMANESC FACUTE IN 2010 IN DANEMARCA!

FACE TO FACE – JUCATOARELE CELOR DOUA ECHIPE IN ORDINEA APARITIEI IN GALERIILE FOTO DE PE PAGINA PRINCIPALA.
CS OLTCHIM RM. VALCEA

Portari: Luminita Dinu, Talida Tolnai; Pivoti: Oana Manea, Ekaterina Vetkova; Centrii: Yeliz Ozel, Aurelia Bradeanu; Extreme: Valentina Elisei, Iulia Puscasu Curea, Adriana Nechita, Ramona Maier Farcau; Interi: Adina Meirosu, Daniela Babeanu, Patricia Vizitiu, Oana Chirila. ANTRENOR: Radu Voina.

GYÖRI AUDI ETO KC

Portari: Lunde Haraldsen, Palinger Katalin; Pivoti: Heidi Loke, Palko Fruzsina; Centrii: Lekic Andrea, Aniko Kovacsics; Extreme: Gorbicz Anita (evolueaza si centru), Orsolya Verten, Jovanka Radicevic, Adrienn Orban; Interi: Eduarda Amorim, Toth Eszter, Agnes Hornyak, Ana Gros, Planeta Szimonetta. ANTRENOR: Karl Erik Bohn.

Sursa FOTO loturi:  www.cs-oltchim.com si www.gyorietokc.hu