Veszprem Arena

GYOR – OLTCHIM mansa 2 din semifinalele Ligii Campionilor e sambata 07.04.12 incepand cu ora 17:00 DIRECT pe Digi 1 si va avea ca Arbitri: Thierry Dentz / Denis Reibel (FRA) si Delegati EHF: Edeltraut Berthold / Helmut Wille (AUT)

“Chiar daca jucam intr-o sala de peste 6000 locuri, nu este sala in care joaca si se antreneaza Gyor. De aceea consider ca niciodata la Veszprem nu va putea fi aceeasi atmosfera teribila cum a fost la Valcea. Suporterii nostrii au fost minunati” – Aurelia Bradeanu.

In ciuda acestor aspecte trebuie sa apreciem superba sala a fostei formatii a lui Marian Cozma! Iar intrebarea este: Pana cand vom astepta sa vedem ridicata in Romania o astfel de constructie? Fetele de la Valcea merita si o sala de 10.000 locuri avand in vedere cererea imensa de bilete care a fost pentru partida tur din Semifinalele Ligii campionilor! Poate ca diferenta ar fi fost si mai mare cu sprijinul suporterilor dupa primele 60 minute ale duelului daca pe teren propriu am fi avut macar 6000 de spectatori, asa cum vor fi in Ungaria la retur! Oficialii campioanei se pare ca trebuie sa aleaga din nou sa joace la Bucuresti o mult dorita si posibila Finala a acestei competitii!

De aceea lansam chestionarul: O sala cu ce capacitate ar trebui construita la Valcea? Priviti VIDEO-ul si GALERIA FOTO de mai jos si raspundeti!

VIDEO – Cam asta le va astepta pe fetele noastre in Ungaria. Prezentare a echipelor – Liga Campionilor in Veszprem Arena (privire de ansamblu a arenei dupa aprinderea instalatiiei de lumina – min.2’20” a inregistrarii).

[media id=191 width=480 height=210]

GALERIE FOTO – VESZPREM ARENA

In fata Veszprem Arena se afla statuia dedicata memoriei lui Marian Cozma!