Mika Bradeanu a fost coordonatoarea de baza a Oltchimului cu Gyor!

IN PRIMA MANSA A SEMIFINALELOR LIGII CAMPIONILOR, AURELIA BRADEANU A FACUT UN JOC EXTRAORDINAR IMPOTRIVA FOSTEI SALE FORMATII GYOR! EA A REVENIT IN TARA NOASTRA DIN UNGARIA, TOCMAI PENTRU A REUSI SA CASTIGE TROFEUL. EVOLUAND IMPREUNA ATATA TIMP IN TARA VECINA, INTRE MIKA SI SIMO S-A FORMAT O PRIETENIE SI LEGATURA SUFLETEASCA MARE! INAINTE DE PARTIDA SIMONA NE-A DEZVALUIT CA AURELIA VA JUCA SI PENTRU EA IN ACEASTA DUBLA CONFRUNTARE! SI DIN ACEASTA CAUZA “O SA TIN CU OLTCHIM!”, A SPUS SPIRIDON PENTRU EUROHANDBAL.RO, CHIAR INAINTE DE PRIMUL DUEL!

“Mika s-a tinut de cuvant! NU degeaba am jucat atatia ani impreuna! 🙂 Am crezut ca lesin in fata computerului…FANTASTIC!!! Puterea colectivului si-a spus cuvantul si ma bucur ca au reusit!” 

Valcea a incercat sa surprinda Gyorul, prin tactica de debut. Fetele noastre au intrat motivate, dar paradele lui Haraldesen din prima repriza le-au cam demoralizat si astfel nu mai gaseau solutii. Gyorul, a crezut ca a transat meciul inca din prima repriza. Tocmai asta a fost periculos la Gyor, au cazut in plasa Oltchimului, care a renascut ca pasarea Phoenix in cea de-a doua repriza.

Asta se intampla foarte rar unei echipe, sa aiba momente ca acestea. Fantastic!!! Dar cel mai important cred ca a fost publicul. El si-a jucat rolul cel mai bine, de la inceput pana la sfarsit si asta a contat cel mai mult. Pe oricare jucatoare – care a fost la meciul acesta pe teren, o vei intreba ce s-a intamplat in repriza a doua, va spune ca publicul le-a dat aripi si suflul de care aveau nevoie. Cele de la Gyor pareau ca si hipnotizate…Oricum, am suferit de pa margine ca nu am luat parte la o asemenea partida. Avancronica mea de dinaintea meciului s-a adeverit 100%. Anita Görbicz nu a stralucit duminica si echipa a avut de suferit.

BRADEANU A FACUT UN JOC MINUNAT IN APARARE IN REPRIZA SECUNDA MAI ALES DAR A SI REUSIT 5 GOLURI SUPERBE IN POARTA APARATA DE HARALDSEN SI PALINGER! EA A FOST APROAPE TOT MECIUL IN TEREN DATORITA ABSENTEI LUI JOVANOVIC, FIIND SCHIMBATA DE VOINA DOAR CATEVA MINUTE IN FINALUL DE PARTIDA CU BABEANU. A FOST APLAUDATA LA SCENA DESCHISA DE FANII MAGHIARI PE CARE I-A SALUTAT CU CALDURA IN FINALUL SPECTACOLULUI DE LA VALCEA, INTRETINANDU-SE CU ACESTIA SI DISCUTAND PRET DE CATEVA MINUTE IN MAGHIARA, CU CEI 150 FANI VENITI DIN TARA VECINA.

Brădeanu a încântat publicul cu goluri senzaționale și pase ce demonstrează nu numai talentul, ci și inteligența jucătoarei ce a ajuns, deloc întâmplător, să coordoneze un team cu aspirații la finala Ligii Campionilor. Cât despre calificare, Brădeanu a subliniat după meci: „Mergem în Ungaria să ne batem pentru victorie. Este o luptă pentru finală în care fiecare gol contează. Avantajul de patru puncte este un atuu atâta timp cât știm să îl apăram. Este un avantaj faptul ca jucam la Veszprem pentru ca niciodata acolo nu va fi ca in proopria lor sala si niciodata ca la Valcea. Suporterii au fost minunati pe tot parcursul partidei si trebuie sa le multumim pentru asta ”.

“Astept cu nerabdare returul, caci mi-e greu sa cred ca va fi un meci usor. Sigur vor fi iarasi rasturnari de situatii.” – SIMONA SPIRIDON

AVANCRONICA PARTIDEI FACUTA DE SIMONA SPIRIDON (5 SEZOANE PETRECUTE LA GYOR) PENTRU EUROHANDBAL.RO – CLICK AICI!