Jakob Vestergaard in actiune!

“CONFRUNTAREA TITANILOR!” – TITLUL PARTIDEI ALES DE TEHNICIANUL NORDIC IN DESCRIEREA PROPRIE A ACESTEI FANTASTICE CONFRUNTARI DE DUMINICA SEARA, DIN SALA SPORTURILOR TRAIAN, RM. VALCEA!

Dupa prezicerile din avancronica partidei facuta exclusiv pentru site-ul nostru, fostul antrenor cu care Varzaru a cucerit de 2 ori trofeul Ligii Campionilor la Viborg, a descris partida senzationala a echipei noastre. “Din marea favorita la cucerirea trofeului in acest an, Gyor se afla acum intr-o situatie noua! Increderea mare a disparut, iar nervozitatea s-a asezat in sanul formatiei maghiare!. De aceea putem spune ca Oltchim este acum mica favorita la calificarea in Finala.”

“Ce meci – o superba promovare a handbalului feminin! Jocul a avut de toate – viteza, tempo, duel fizic, tehnica si o atmosfera incendiara. Sala de sport Traian, a fost la un punct sa dea in clocot; fanii au făcut o parte din diferenţă şi au oferit Vâlcei sansa unei victorii uimitoare!

Am prezis că terenul propriu ar putea fi un avantaj mare la un joc agresiv al gazdelor şi aşa a fost! În a doua jumătate Vâlcea a ieşit din vestiar ca o noua echipa, o echipa care nu a avut nimic de pierdut. Valcea a jucat cu inima şi sufletul, un joc plin de energie şi agresiv. O superba apărare şi multe contre rapide au schimbat soarta intalnirii. Vâlcea a luat iniţiativa si a transformat echipa stelara a Györ-ului într-o echipă obişnuită. Györ s parut o echipa nervoasa, fara lider şi a făcut multe greşeli. În ciuda fetelor accidentate, Valcea are încă o mulţime de jucatoare de calitate şi s-a făcut o diferenţă si prin trimiterea in teren a acestora de pe banca. Jucătoare proaspete, cum ar fi Curea, Nechita şi Vizitiu au făcut o diferenţă uriaşă, şi au dat Vâlceei puterea şi determinarea de a invinge Györ!

De asemenea, am prezis că portarii vor fii decisivi. In paralel cu apărarea lui Györ, portarii au performat la un nivel slab. In continuare insa, grija la Haraldsen pentru următorul joc, ea va fi chiar mai concentrata!

Dar o jucătoare în special, a furat lumina reflectoarelor – legendara Dinu Hutupan! Aşa cum am prezis ea a fost un adevărat lider pentru Vâlcea. Ea a facut mari şi spectaculoase interventii, ceea ce a adus posibilitate la multe contre ale gazdelor.  Cu calmul ei si inima batand pentru echipa, ea le-a aratat colegelor drumul spre victorie! Ea a fost X-factorul partidei cu astfel de reusite!

De abia astept partida retur. Va fi ca un thriller Hitchcock! Cred ca Valcea este acum o favorita mica. Primul joc a dat Vâlcei încredere şi credinta că poate să bată Györ. Györ a fost favorita mare pentru titlul din CL în acest an, iar acum este o situaţie nouă pentru formatie. Increderea oarba in posibilitati s-a destramat iar nervozitatea s-a instalat in randul formatiei! Maghiarele pot gestiona aceasta situatie insa ar trebui sa le ingrijoreze felul in care au jucat in prima mansa, fara lider si forta. Echipa maghiara putea pierde cu usurinta la 6-7 goluri. Oltchim este acum echipa favorita!”

Cu respect pentru fanii romani de handbal,

Al dumneavoastra Jakob Vestergaard

CINE ESTE JAKOB VESTERGAARD ? MAI MULTE DETALII – EXCLUSIV: Castigator al Trofeului cu Viborg la Bucuresti, Nordicul Jakob Vestergaard face avancronica derby-ului estic din Semifinala Ligii Campionilor – Oltchim vs Gyor!