Colaboratorul nostru www.arenabanateana.ro va transmite cronica meciului derby din prima etapa a returului

UCM RESITA acuza ultima faza a jocului, in care Fenici Cristian a obtinut eliminare dar nu si sapte metri, care le putea aduce victoria in derby-ul cu Bacaul.

Echipa masculină de handbal UCM Reşiţa a încheiat astăzi la egalitate, 26-26, partida susţinută în deplasare la Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău, în prima etapă a returului Ligii Naţionale. Astfel, elevii lui Aihan Omer şi Gligore Czari fac un pas înapoi în lupta pentru titlu. HCM Constanţa s-a distanţat acum la două puncte faţă de Reşiţa, fiind pe primul loc, cu 24 de puncte.

Sala Sporturilor din Bacău a fost plină astăzi, la unul dintre derby-urile Ligii Naţionale masculine de handbal. Ucemeriştii, aflaţi în urmărirea liderului, în tentativa cuceririi în premieră a titlului naţional, aveau nevoie de o victorie în partida cu Ştiinţa Municipal. Începutul meciului le-a fost favorabil băcăuanilor, reşiţenii au revenit şi au preluat conducerea, pentru ca după primele 30 de minute scorul să fie egal, 15-15. Finalul a fost dramatic. La 26-25 pentru Bacău, gazdele ratează o aruncare de la şapte metri, Reşiţa egalează prin Tucanu şi putea chiar să cucerească toate cele două puncte, pentru că a avut ultimul atac. Ratat însă, şi meciul se încheie cu scor egal. Gazdele au acuzat maniera de arbitraj a ieşenilor Anton şi Cristea, care au dictat eliminări mult prea uşoare în tabăra băcăuană, pe când reşiţenii au fost „iertaţi“ în faze clare.

UCM REŞIŢA: Damjanovic, Antonaru – Ciubotariu (6), Pârvan (5), Pârâianu (4), Tucanu (4), Rohozneanu (2), Irimescu (2), Petrea (2), Butulija (1), Fenici. Antrenori: Aihan Omer şi Gligore Czari.

Joaca handbal! cu www.arenabanateana.ro si UCM Resita