Amorim - in tricoul lui Gyor

DUPA AVANCRONICI COMPLETE FACUTE DE SPECIALISTI CARE AU TRAIT PE TEREN ASTFEL DE MECIURI – CA CEL CE SE ANUNTA UN MARE SPECTACOL HANDBALISTIC, DUMINICA LA VALCEA, EUROHANDBAL.RO A REUSIT EXCLUSIV, SA IA DECLARATII DINSPRE PARTEA MAGHIARA, DE LA CEA MAI INALTA JUCATOARE CE SE VA AFLA PE TEREN – INTERUL STANGA BRAZILIAN AL GYOR-ULUI, EDUARDA AMORIM!

IN ORICARE PARTE AR EVOLUA GORBICZ, PE CENTRU SAU IN EXTREMA STANGA – SITUATIE IN CARE LEKIC EVOLUEAZA CENTRAL, AMORIM ESTE INTOTDEAUNA LANGA VEDETA MAGHIARA, CEEA CE INSEAMNA CA VA FI UN ELEMENT IMPORTANT IN ATACUL GYOR-ULUI, CHIAR UN PUNCT CHEIE IN PARTIDA DE LA VALCEA, ASTFEL INCAT DETALIILE TACTICE DE OPRIRE A EI VOR TREBUI ATENT RESPECTATE.

O mica avancronica a partidei?

Asteptam cu nerabdare acest meci, pentru că acesta va fi unul foarte dificil. Valcea este o echipa mare, dar si noi suntem, de asemenea, şi mergem sa luptam pentru accederea in finala. Am jucat mai bine in acest an, astfel incat suntem increzatoare pentru această luptă!
…………………………………………………………………………………………………………
Gorbicz in extrema sau in centrul terenul, unde o preferi tinand cont ca joci la linia de 9 metrii?
In ambele parti este bine! Ea este uimitoare oricum!
…………………………………………………………………………………………………………
Am auzit ca Haraldsen ar fi accidentata pentru prima mansa, fiind lovita la degete, este adevarat?
Haraldsen este ok. Ea va juca!
…………………………………………………………………………………………………………
EDUARDA IDALINA AMORIM – esta nascuta in 1986, are 186 cm si evolueaza pe postul de inter stanga. Ea este venita la Gyor de la Kometal (Macedonia) din sezonul 2009/2010, reusind sa inscrie in sezonul in curs al Ligii Campionilor 51 goluri (cele mai multe cu Hypo Viena – 8g). In 2010/11 a reusit 42, iar in primul sezon 64. Este “letala” daca vine lansata pe aruncare, asa cum au patit tricolorele noastre la CM din Brazilia in acest an, cu ea in teren. Ii place de stilul de joc al lui Karabatic. CARIERA EI A LUAT O INTORSATURA FERICITA AJUNGAND IN EUROPA LA KOMETAL, DUPA CE A FOST DECLARATA CEL MAI BUN INTER STANGA SI NOMINALIZATA ASTFEL IN ECHIPA CM JUNIOARE DIN CEHIA IN 2005! Confirma pe site-ul propriu ca visul Gyor-ului de a cucerii Liga Campionilor cu ea in teren poate devenii realitate in acest sezon al competitiei continentale.