Lui Bese ii va lipsi Gabi Szucs cu CB Mar!

Din păcate, handbalista s-a accidentat în ultima partidă oficială, din competiția internă si cel mai probabil va lipsi de la formatia condusa de Tadici in cele doua partide din week-end cu CB Mar Alicante! 

HC Zalău ar putea pierde una dintre cele mai bune jucătoare. Este vorba despre Gabriella Szucs, handbalista care a fost transferată la finele anului trecut de la gruparea DVSC Debrecen.

Gabriella s-a accidentat în ultima partidă oficială din competiția internă. Handbalista a efectuat un RMN și are ruptură de cartilaj. Momentan handbalista se află la Debrecen unde a început un tratament intensiv. Dacă medicii vor considera că va fi nevoie de operație, atunci lipsa ei va fi resimțită , deoarece va absenta aproximativ două luni de la echipă. 

Vrem să se recupereze rapid È™i să o vedem cât mai repede în teren – anunta informatia completa colaboratorul sportulsalajean.ro informatia deloc buna din tabara celei de-a doua echipe a Romaniei prezenta in careul de asi a unei competitii continetale!Â