Arbitrii Baducu-Voicu (Bz) au asteptat in zadar venirea medicului la sala Horia Demian!

Incredibil, dar adevărat! Handbaliştii de la „U” Transilvania au pierdut astăzi partida cu CSM Bucureşti la masa verde. Clujenii s-au trezit cu câteva minute înainte de a începe jocul că medicul care trebuia să îşi pună parafa pe foaia oficială de joc nu a mai venit, din cauza unei probleme de sănătate! Dupa 10 minute de la ora oficiala de start a partidei si fara prezenta medicului, arbitrii au fluierat sfarsitul jocului. Vinovatul fara vina…rezulta un pas important pierdut de clujeni in lupta pentru evitarea directa a retrogradarii, acestia avand sanse mari sa participe la un baraj pentru mentinerea in Liga I!

Scandal de proporţii astăzi la Sala Sporturilor „Horia Demian”. „U” Transilvania a pierdut două puncte preţioase în lupta pentru supravieţuirea pe prima scenă a handbalului românesc. Formaţia clujeană a fost „păcălită” de firma de pază DEY Security, aflată sub contract cu clubul CS Universitatea Cluj, care trebuia să asigure asistenţa medicală la meciul „studenţilor cu CSM Bucureşti. Firma în cauză a trimis doar un asistent medical, care nu avea însă dreptul să îşi pună semnătura pe foaia de joc, astfel că universitarii au pierdut meciul (Inca neoficial!) la „masa verde”.

Managerul Clujului – Mihai Tritean a luat „foc!

Situaţia i-a scos din minţi pe suporterii prezenţi la meci, dar şi pe oficialii Universităţii Transilvania, care au ameninţat că vor da în judecată CSU Cluj şi firma DEY Security. „La acest joc la fel ca şi la celelalte începând cu anul 2011, meciurile sunt organizate de CSU atât din punct de vedere al pazei, cât şi cel al îngrijirii medicale. Din păcate, am observat ce înseamnă ca un club cum e Universitatea Cluj să nu ştie să organizeze un meci. Am avut probleme şi săptămâna trecută, cu acel turneu de judo, la fel s-a întâmplat şi acum când a venit salvarea fără doctor, doar cu asistent. Regulamentul prevede foarte clar că trebuie să fie obligatoriu prezent la joc un doctor cu parafă. Cei de la club ne-au asigurat că ei rezolvă tot şi că nu trebuie să avem nicio emoţie. Din păcate, este a doua oară în două săptămâni când păţim acelaşi lucru. Vom face toate demersurile pentru a aduce în faţa tribunalului atât clubul, cât şi firma respectivă”, a tunat Mihai Tritean.

În schimb, explicaţia directorului executiv al CS”U”, Ovidiu Vasu, a fost cel puţin hilară.“E o greşeală a celor care asigură asistenţa medicală. Domnul Tritean spune aceste lucruri ca să-şi salveze pielea, dar trebuia să fie mai vigilent. Cei de la firmă au trimis un asistent, pentru că medicul era bolnav. Înlocuitorul său era în altă parte”, a spus Vasu. Până la această oră nici un reprezentant al Dey Security nu a putut fi contactat de ZIUA de CLUJ – cea care a luat aceste declaratii de la domunl Vasu.

Handbaliştii de la “U” Transilvania au bifat trei victorii consecutive în campionat, iar un succes astăzi în faţa celor de la CSM Bucureşti i-ar fi îndepărtat de zona retrogradării.

MAI MULTE DECLARATII ALE MANAGERULUI TRITEAN DE LA U CLUJ, LE AVETI PE PAGINA SURSEI – CLICK AICI: Citynews.ro

Sursa foto: oradecluj.ro