ENERGIA ISI MENTINE IN CONTINUARE SANSELE PENTRU ACCEDEREA IN VIITORUL SEZON AL CUPELOR EUROPENE, CHIAR SI IN CIUDA PUNCTULUI PIERDUT CU HCM CONSTANTA PENTRU FOLOSIREA JUCATORULUI VALENTIN POPESCU – CARE NU AVEA PLATITA AMENDA (DE 300 LEI) LA FEDERATIE, IN ACEL MOMENT!

Partida a fost LIVE TEXT in timp real pe CHAT-ul eurohandbal.ro, in acelasi timp cu partida tricolorelor cu Serbia! GALERIA FOTO de la partida mai jos!

Gazdele au castigat partida mai clar decat o arata scorul nefiind emotii in rezultatul final al partidei. Energia s-a desprins inaintea si imediat dupa PAUZA. A condus cu 13-10 si imediat dupa reluare cu 19-15 (35′) pentru a ajunge sa conduca detasat cu 28-22 in 53′. APOLZAN 8g respectiv DEDIU cu 7g au fost principalii marcatori pentru Tg Jiu respectiv Turda! 4 eliminari au avut gazdele si doar 2 oaspetii iar la 7 metri a fost egalitate 3 la 3, Tg Jiu ratand o penalitate in 47′ prin golgeterul Apolzan, cand scorul era 23-20. De la oaspeti s-au mai remarcat Cimpan si Savic fiecare cu cate 6 reusite, in vreme ce de la gazde Ilies cu 5 si Sandru cu 3 au fost ceilalti oameni activi in joc.

EXCLUSIV – GALERIE FOTO ENERGIA – TURDA 30-28!