DUEL TACTIC CÂŞTIGAT DE RADU VOINA ÎN FAŢA LUI TREFILOV
Declaraţii Ionela Gâlcă şi Radu Voina înainte şi după partidă
OLTCHIM RM. VÂLCEA vs ZVEZDA ZVENIGOROD 31 -27 (18-16)

DUEL TACTIC CÂŞTIGAT DE RADU VOINA ÎN FAŢA LUI TREFILOVDuelul tactic a fost astfel câştigat de Radu Voina, care a pregătit o apărare foarte bună în faţa forţei de aruncare de la linia de 9 metrii a lui Polenova şi compania. Efectele tacticii şi a jocului bun al fetelor s-a văzut în începutul reprizei a II-a, când timp de 15 minute, poarta noastră a fost perforată de doar 4 ori.
De la 18-16 la pauză până la 26 -20 în minutul 46.
Majoritatea atacurilor finalizate cu gol a echipei Zvezda, au fost din acţiuni de contraatac şi Faza a 2-a şi doar 30 -35% din atac poziţional, ceea ce arată o bună pregătire tactică. Ionela Gâlcă, în urma pregătirii tehnico-tactice a jocului, parcă ar fi văzut jocul înaintea desfăşurării lui.

Aceasta declara în exclusivitate pentru eurohandbal.ro, cu mai puţin de 24 ore înaintea desfăşurării lui că: Oaspetele aleargă foarte mult şi au o apărare puternică. Putem contracara jocul lor cu o apărare la fel de puternică. Sperăm să facem un joc bun de echipă şi să ne apropiem victoria prin dorinţă şi determinare”.
Lucru întărit şi de Radu Voina după partidă, acesta declarând pentru site-ul nostru că: Jocul a fost câştigat de apărare. Remarc dorinţa şi determinarea fetelor pentru a-şi apropia victoria. Au luptat din greu pentru succes. În ciuda numeroaselor ratări, care se întâmplă în viaţă, important este că toată lumea a încercat să facă numai lucruri bune. Mai avem 2 jocuri importante, din care primul cu Gyor şi să ne ajute D-zeu să trecem cu bine şi de el şi să ne apropiem de sfârşitul de an liniştit pe care ni-l dorim cu toţii în perspectiva CM China. Sperăm să nu se mai întâmple cazuri ca cel de astăzi cu Valentina Elisei! Deocamdată e la cald acum şi nu ştim ce are, dar să sperăm că nu va fi nimic grav cu ea”.

Mai multe declaraţii de după joc puteţi vedea pe site-ul oficial al clubului Oltchim la link-ul:
http://www.csoltchim.com/pagini/318/Declaratii.html

Imagini de la partidă puteţi vedea la link-ul:
http://www.ehftv.com/ec/cl/women/2009-10/video/000780