Fenici & co. a trecut peste Dinamo in clasament! (foto diviziasport.ro)

Poli a depăşit Dinamo în clasamentul primei ligi la handbal masculin în urma victorie directe de sâmbătă, scor 33-30. Băieţii lui Nedeljko Vuckovic au început ezitant dar au avut un final liniştit, conducând şi cu cinci puncte pe tabelă.

Prima repriză a fost strânsă, oaspeţii au reuşit chiar să preia conducerea dar aceştia nu au condus niciodată cu mai mult de două puncte. Alb-violeţii au reuşit astfel să revină şi să fie în avantaj la pauză, scor 17-16. Timişorenii reuşesc apoi să spargă bariera de trei puncte diferenţă prin Fenici, 19-16. Timofte şi Stan punctează şi ei pentru 23-18. Formaţia bucureşteană mutată la Călăraşi mai are o replică şi se apropie la două puncte dar bănăţenii controlează jocul.

Acelaşi Timofte marchează spectaculos, iar la 31-28 banca “câinilor” e sancţionată pentru proteste şi echipa oaspere rămâne în inferioritate, moment în care tabela a dat emoţii din nou, nu prin scor, ci prin faptul că s-a închis. 33-30 şi poliştii pot spera la un loc în primele opt pentru Cupa României.

Cel mai bun marcator de pe teren a fost dinamovistul Mihai Cojocea, cu 9 goluri. Poliştii l-au avut pe Ioan Stan din nou în zi de şut, cu 7 reuşite. Timofte şi Mrakic l-au urmat, ambii cu şase goluri. Urmează o pauză de.aproape o lună în campionat, care face loc astfel jocurilor echipei naţionale. Pe 22 aprilie Poli va juca la Suceava.

JOACA HANDBAL! cu www.banatsport.ro