Boskovic - la o conferintă de presa

“IN PARTIDA DE MAINE NU AVEM ABSOLUT NIMIC DE PIERDUT. CONSIDERAM ACEST MECI CA SI PE UNUL AMICAL!” – A SPUS SELECTIONERUL SERBIEI, INAINTEA JOCULUI DECISIV PENTRU LOCUL 1 IN GRUPA.

Romania va disputa in mai putin de 48 de ore – la Tr.Severin, a doua partida cu Serbia din Preliminariile CE Olanda 2012. www.eurohandbal.ro cu sprijinul exclusiv al partenerului pentru aceasta partida – WWW.HOTEL-FLORA.RO (Turnu Severin, locatia de cazare a Serbiei pentru partida din tara noastra), va prezinta un interviu savuros dar si foarte interesant cu Antrenorul Serbiei, fost oficial si in Liga Nationala, sezonul trecut.

Alaturi de Biljana Filipovic – jucatoarea evidentiata de el la Conferinta de Presa organizata la Zajekar, fostul antrenor el echipei patronate de Marian Munteanu (Cetate Deva), a acceptat invitatia noastra sa acorde cateva declaratii despre evolutia sarboaicelor si romancelor, inainte de a doua confruntare cu tricolorele, de indata ce a servit masa dupa sosirea in Romania – la Turnu Severin.

Cateva raspunsuri foarte interesante despre prima partida, dar si felul aparte in care privesc altii acest joc de handbal in afara terenului – ne da un exemplu concludent acest antrenor foarte simpatic! El a inceract initial sa raspunda in romana (pe care o intelege foarte bine), insa nu si-a gasit cuvintele pentru exprimare, astfel ca a apelat la engleza!

VIDEO, Saša Bošković – Antrenor Serbia: Ati declarat imediat dupa jocul de ieri ca este o VICTORIE MARE a echipei dumneavoastra. Puteti sa ne explicati DE CE?

[media id=182 width=320 height=140]

VIDEO, Saša Bošković – Antrenor Serbia: Scorul a fost strans in finalul jocului de la Zajecar dupa ce ati condus si cu 6 goluri la PAUZA! Ati dorit sa conservati rezultatul pozitiv al formatiei dumneavoastra in minutele de final ale partidei de ieri, sau Romania a gasit punctele slabe ale Serbiei si a fost mai proaspata fizic in ultimele 15 minute decat Serbia?

[media id=183 width=320 height=140]

VIDEO, Saša Bošković – Antrenor Serbia: Unde si care au fost elementele tactice care credeti ca au decis victoria de joi in favoarea Serbiei?

[media id=184 width=320 height=140]

VIDEO, Saša Bošković – Antrenor Serbia: Acum echipele se cunosc mult mai bine. Extrema dumneavoastra J.Bartošić – a declarat la conferinta de presa ca “in Romania poate fi chiar mai bine!”. Credeti ca poate Serbia sa castige si in Romania? 

[media id=185 width=320 height=140]

VIDEO, Saša Bošković – Antrenor Serbia: Selectionerul Radu Voina a adus la nationala mai multe jucatoare noi, tinere, pentru a reconstrui echipa Romaniei…Care dintre acestea v-au surprins placut in jocul din Serbia?

[media id=186 width=320 height=140]

VIDEO, Saša Bošković – Antrenor Serbia: Macedonia a invins vicecampioana mondiala Franta – in ciuda faptului ca nici macar nu a fost prezenta la europene, iar Muntenegru a castigat cu Rusia lui Trefilov…Cum vedeti dumneavoastra sansele Romaniei in fata Frantei si Muntenegrului, in cadrul turneului de calificare la Jocurile Olimpice Londra 2012 ? (n.r. Din grupa de calificare mai face parte si Japonia – iar primele 2 echipe se califica la Olimpiada. Jocurile au loc in luna mai la Lyon)?

[media id=188 width=320 height=140]

JOACA HANDBAL! CU www.hotel-flora.ro (Tel: 0252/333116, Turnu Severin)

in Romania – Serbia, sambata ora 17:45,

GALERII FOTO incepand inca de la incalzirea echipelor si

DECLARATII de la Conferinta de presa!