HCM Constanta - HC Odorhei 3-0 dupa 7m in Finala Supercupei

UPDATE: HCM Constanta – HC Odorhei 37-30! DOBROGENII APROAPE CAMPIONI!

HCM Constanta are amintiri placute dupa ce a sarbatorit “romaneste” in fata lui HC Odorhei, castigarea Titlului national in sezonul 2010-2011! A fost un raspuns al dobrogenilor in fata harghitenilor datorita faptului, ca se canta imnul secuilor la fiecare partida de acasa al lui HC Odorhei! Echipa lui Stefan si Buligan este aproape si matematic de al 7-lea titlu din istoria sa, din nou intr-o partida cu fosta vicecampioana. Aceasta risca absenta din cupe in acest sezon, deoarece Romania nu poate inscrie decat 4 formatii in intrecerile EHF, pentru ca are punctaj scazut de tara. Declaratie Laurentiu Toma despre partida -mai jos!

VIDEO exclusiv www.eurohandbal.ro – Asa au sarbatorit “romaneste” jucatorii lui HCM in partida cu HC Odorhei din 2011 pentru al 6-lea titlu!

[media id=181 width=480 height=210]

HCM Constanţa – Handbal Club Odorhei este capul de afiş al etapei a 21-a din Liga Naţională de handbal masculin. Campioana şi vicecampioana vor oferii, chiar şi fără miza titlului, aproape sigur spectacol de JOACA HANDBAL! ”Toţi vor să câştige împotriva campioanei, iar Odorheiul se bate pentru un loc pe podium, de aceea trebuie să ne aşteaptăm un meci dificil”, spune căpitanul constănţenilor, Laurenţiu Toma, pentru Neptun TV.

Ultima confruntare din Sala Sporturilor a fost dramatică. HCM a câştigat “Cupa FRH 75 de ani” învingând Odorheiul lui Vlad Caba cu emoţii, într-un final decis la 7 metri. Era primul trofeu al unui sezon dominat cu autoritate de Constanţa, care are 17 puncte în faţa echipei harghitene, după 20 de etape, ieşită deja matematic din lupta pentru titlu. Kuzmanovici, Mihalcea şi Talas Huba şi-au arătat însă valoarea recent, în Cupa EHF, chiar dacă s-au oprit în faţa germanilor de la Goppingen.