Echipa masculină de handbal CSU Bucovina Suceava a fost învinsă de Sporting Lisabona pe teren propriu, cu scorul de 33-24 (18-13), sâmbătă, în prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Challenge. Singurul roman fericit a fost interul dreapta – Daniel Muresan (Sporting), declaratia lui o aveti mai jos!

Manşa a doua a acestui sfert, care pare a fi doar o formalitate pentru lusitani, va avea loc pe 24 martie, la Lisabona – de la ora 19:00, ora Romaniai. La Sporting a jucat şi internaţionalul român Daniel Mureşan, singurul conational fericit dupa acest joc, care a reusit sa inscrie 2 goluri si a declarat imediat dupa desfasurarea partidei la TVR 2:

“Sincer, ne-am asteptat sa fie mult mai greu. Sa jucam in fata publicului care intr-o sala mica creeaza o atmosfera foarte puternica  iar echipa din Suceava stiam ca este o echipa redutabila pe teren propriu. Insa se pare ca azi, datorita promovarii excesive a presei, presiunea si-a pus amprenta pe jocul lor, nu pe al nostru.”

Au evoluat echipele:
CSU Suceava: Şelaru, Andrei – Cântec (7 goluri), Gavriloaia (7), Acatrinei (4), Ţuţu (3), Şoldănescu (2), Amihăiesei (1), Mitrea, Roşu, Pancu, Besarab, Petrea, Schroeder. Antrenor: Leonard Bibirig
Sporting: Hugo Figueira, Ricardo Correia – Pedro Portela (5 goluri), Bruno Moreira (6), Yailan Hechavarria (2), Frankis Carol, Hugo Rocha, Rui Silva (7), Pedro Solha (3), Ricardo Dias (5), Joao Pinto (2), Daniel Mureşan (2), Joao Paulo Pinto, Fábio Magalhaes (1). Antrenor: Branislav Pokrajac.Agerpres

Sursa Foto – colaboratorul de JOACA HANDBAL! de la Suceava: gazetasv.ro