UPDATE:CS Caras Severin – HCM Constanta 26-30 FINAL. VIDEO – Spectacol de JOACA HANDBAL! – CLICK AICI.

HCM Constanţa joacă primul meci tare din 2012 în Liga Naţională, duminică, de la ora 11.00, la Reşiţa. Aihan Omer mizeaza pe o sala arhiplina care sa ajute echipa gazda, astfel ca spectacolul pare asigurat la partida din etapa 20. DECLARATIE Aihan Omer – mai jos!

Chiar dacă deţinătoarea titlului pleacă mare favorită, handbaliştii lui Constantin Ştefan sunt conştienţi că bănăţenii vor fi o “nuca tare” pe teren propriu. Campionii sunt lideri autoritari, cu 6 puncte peste Ştiinţa Bacău, avand si un meci mai putin disputat.

HCM Constanţa este aproape campioană. La Reşiţa, unde a câştigat de fiecare dată în sezoanele precedente, poate face un pas uriaş spre cel de-al 4-lea titlu consecutiv şi al 7-lea din istorie. Insa fostul antrenor al dobrogenilor – Aihan Omer, stie foarte bine sa valorifice punctele slabe ale adversarului si chiar daca va fi foarte greu sa scoata ceva din acest joc, echipa caraseana este intotdeauna redutabila pe teren propriu. Fostul selectioner al Romaniei a pregatit atent partida cu campioana si a declarat pentru partenerul – Radio Romania Resita, urmatoarele:

„Ne pregătim atent pentru meciul cu formaţia campioană, a spus antrenorul Aihan Omer. Ne aşteptăm să avem o sală plină duminică, îi aşteptăm pe fani să vină să ne susţină, pentru că avem nevoie de încurajările lor. Ne-am propus să câştigăm fiecare meci de acasă. Constanţa este favorită, dar acest lucru ne avantajează, pentru că presiunea este la ei. Avem însă şansa de a opri Constanţa din drumul perfect de până acum. Ei nu au pierdut niciun punct, dar nici noi nu vrem să mai cedăm puncte pe teren propriu.“

CS Caras Severin are 8 victorii din 9 partide pe propriul teren, aratand astfel ca la Resita se castiga greu, doar CSM Bucuresti reusind acest lucru, exact in prima etapa de campionat, de pe terenul propriu al gazdelor de duminica dimineata. HCM -ul are insa o medie incredibila a numarului de goluri marcate in deplasare in acest sezon – de peste 35! Dobrogenii castigand clar in toate cele 9 jocuri disputate pe terenurile adversarilor, HC Odorhei si Poli Timisoara reusind “performanta” de a pierde doar cu 2g diferenta (32-34 respectiv 19-21). JOACA HANDBAL-ul pare asigurat, astfel ca duminica dimineata la o cafea merita urmarit acest spectacol sportiv incepand cu ora 11.