Vlad Caba - antrenor HC Odorhei

Știința MD Bacău – HC Odorhei 37-31 in derbyul etapei 19 din LN handbal masculin! Vlad Caba: Felicitari Bacaului si bafta in EHF Cup! Odorheiul in schimb isi pune in pericol calificarea in Europa…Avand un lot extrem de restrans (de 9 jucatori) nici masuri asupra lor nu se pot lua de catre conducere!

GALERIE FOTO de la partida: CLICK AICI! CRONICA completa a partidei: CLICK AICI!

HC Odorhei nu reuseste sa adune puncte din deplasare de ceva vreme si a iesit astfel momentan de pe locurile de cupa europeana, avand in vedere ca de la anul Romania va putea inscrie doar 4 formatii in competitiile continentale datorita punctajelor obtinute in ultimii ani. Motiv pentru care Vlad Caba si-a bagat elevii intr-o mica sedinta imediat dupa desfasurarea meciului din Moldova, asta mai mult si datorita infrangerilor echipei sale cu CSM Bucuresti si Dinamo Calarasi, din ultimele deplasari!

După partida pierdută în fața Științei Municipal Dedeman Bacău, Vlad Caba și-a băgat echipa într-o ședință de aproximativ 30 de minute, după care a făcut o radiografie a partidei și a campionatului pentru partenerul nostru in promovarea handbalului romanesc din zona – sport.bacaul.ro:

”Ne așteptam la un meci extraordinar de greu fiindcă știam pe cine întâlnim astăzi. Din punctul nostru de vedere, cred că am rezistat destul de bine timp de o repriză, diferența de trei puncte de la pauză fiind făcută de câteva greșeli tehnice ale noastre, dar raportul de forțe a fost relativ echilibrat. Unele eliminări suferite de noi ne-au forțat să improvizăm foarte mult în sistemul de apărare, fapt care ne-a dereglat pentru repriza a doua. Noi avem dezavantajul că avem doar 9 jucători de câmp și de-aici pleacă aproape totul. În momentul în care nu mai ai schimbările post pe post într-o luptă atât de grea cu o echipă care poate să schimbe mult mai repede și mult mai des, deja pleci cu un handicap major. Ca să fi putut să câștigăm azi aici, am fi avut nevoie de un joc perfect, ceea ce a fost doar un simplu vis. Rămâne doar faptul că am reușit să limităm proporțiile scorului și practic am pierdut la aceeași diferență cu care am câștigat în meciul tur. Nouă nu ne rămâne decât să terminăm campionatul pe o poziție care să ne ofere șanse la eventuale cupe europene, dar mai e și Cupa României, la care noi avem un obiectiv îndrăzneț și anume finala. Pentru mine însă contează doar dacă o vom câștiga deoarece fanfara nu cântă decât pentru locul I. Încercăm să mergem mai departe în mini-formula de echipă pe care o avem, ne așteaptă în continuare meciuri grele, și mai intervine și o întrerupere a campionatului care nu știu cui îi va face bine. Felicit echipa din Bacău, s-au luptat foarte bine, ne-au fost superiori astăzi la toate capitolele, așa cum am fost noi în tur. Ei au avantajul unor puncte mai multe decât noi, care îi țin pe poziția a doua și îi fac să respire ușurați pentru că nu vor mai fi probleme pentru obținerea locului 2, în opinia mea. Felicitări și baftă în Cupa EHF !”

Evoluția scorului: 2-3 (5), 5-6 (11), 9-8 (17), 12-10 (20), 13-13 (24), 18-15 (pauză), 22-17 (34), 29-20 (42), 34-24 (49), 37-26 (54), 37-31 (final).

ȘTIINȚA: Laufceac (6 interv.), Tamaș (2 interv.), Tevzadze (15 interv.) – Rotaru 8, Dospinescu 6, G. Bujor 6, Ghiță 5, Bondar 4, Gurkovsky 3, Sipos 2, Kurilenko 2, Păunică 1, Manea, Iacob, B. Voica, Ramba. Antrenori: Eliodor Voica și Stelian Bursuc.

HC ODORHEI: Ciobanu (12 interv.), Orban (5 interv.) – Kuzmanoski 5, Adomnicăi 4, Rusia 4, Florea 4, Johannson 3, Ferenczi 3, Komporaly 3, Talas 2, Mihalcea 2, Câmpan 1. Antrenor: Vlad Caba.

“JOACA HANDBAL!” cu sport.bacaul.ro partener eurohandbal.ro in promovarea handbalului romanesc