Handbaliștii gorjeni, obligați să câștige, duminică, la Târgu-Jiu cu CSM București. Șefii clubului i-au amenințat că dacă nu joacă handbal și nu aduc victorii, riscă sancțiuni.

Informatii LIVE TEXT pe CHAT de la Tg Jiu!

Bucureștenii au un parcurs oscilant în Liga I, câștigă cu echipe tari din campionat dar ia bătaie de la formațiii mai slab cotate. Căpitanul gorjenilor, Mihai Păiuș, crede că Energia poate obţine cele două puncte puse în joc. El a declarat pentru Radio Infinit:

“Noi vrem sa obtinem victoria, sper sa si putem sa o obtinem! Au jucatori buni, dar probabil ca nu sunt destul de uniti din moment ce obtin rezultate excelente cu echipe bune ale campionatului si pierd la echipe mai slab cotate! Jocul nostru scartie in ultima vreme si evident ca nu stim care este cauza pentru ca daca am fi stiut nu am fi evoluat asa in ultimul timp. Daca o sa ne dorim mai mult victoria cu siguranta ca o vom obtine! Cu Ploiestiul am inceput sa ne dam drumul la joc in repriza a doua, cel putin in aparare. sper sa incepem sa dam goluri usoare pe contraatac si faza a doua”

Elevii lui Andrieș sunt în scădere  de formă față de turul campionatului. Au probleme la marcat goluri. Mihai Păiuș recunoaște că echipa joacă mai slab acum. Speră însă ca toți componenții formației să își revină rapid la o formă mai bună cu care să încânte publicul din Târgu Jiu. „ Prin antrenament, muncă si seriozitatea putem ieși din pasa proastă” crede Păiuș.

Mihai Păiuș consideră ca șansele la Cupele Europene s-au diminuat pentru echipa din Târgu-Jiu. Gorjenii sunt pe 7 în Liga I iar sefii clubului le-au trasat obiectiv să câștige totate meciurile de la Târgu-Jiu până la finalul sezonului ceea ce Mihai Paius, crede ca este realizabil.