Fenici si Baiceanu - Poli s-a zbatut mult, insa OMER a gasit solutii dupa pauza, cu "Paloma" in zi de gratie! (foto diviziasport.ro)

Poli Municipal Timisoara – CS Caras Severin 18-22 (9-9) in etapa 19 din LN Handbal masculin. Declaratii AUDIO -Aihan Omer si Nedeljko Vuckovic, mai jos!

Reşiţa îşi menţine superioritatea în confruntarea Banatului din handbalul masculin. Atmosferă de derby bănăţean, cu tribune pline, galeriidin ambele tabere în cele două capete din Sala “Constantin Jude”, şi un joc extrem de tare in aparari, unul pe muchie de cuţit, foarte strîns şi cu foarte puţine goluri!

Aihan Omer la pus pe Paraianu sa il marcheze atent pe golgeterul Stan – tanarul inter dreapta care a trecut si prin curtea resitenilor, iar antrenorul gazdelor Nedeljko Vuckovic sa il blocheze pe golgeterul si experimentatul carasean – Adrian Petrea. Desi se parea ca Poli isi face mai bine treaba, puternicul Ioan Stan scotand nu mai putin de 4 eliminari temporare in tabara oaspetilor, Aihan Omer si mai ales portarul carasean Ionescu nu au fost de acord in aceste prima 30 minute. Din minutul 17 pana in 25 nu s-a mai marcat la Timisoara si datorita unor interventii exceptionale ale lui Ionescu in fata lui Mrakic si Timofte, scorul mentinandu-se 7-6 pe tabela. S-a terminat la fel cum s-a inceput aceasta partida cu un extrem de echilibrat 9-9 la PAUZA.

Aihan OMER isi arata coltii de experimentat imediat dupa pauza, cand reuseste sa gaseasca solutiile impotriva gazdelor prin blocarea si alui fenic, astfel ca in doar 10 minute visul lui Poli de a castiga si in oficiale se destrama. Se face brusc 10-15 in 39′, astfel ca invingatoarea se stia aproape din acest moment. Ionescu si-a continuat recitalul in poarta – Minute în şir în Sala Constantin Jude din Timişoara s-a putut auzi „Paloma, Paloma!“ sau „Reşiţa! Reşiţa!“. OMER nu a mai riscat nimic in tactica, ci doar pentru spectacol! CS Caraş-Severin a deschis drumul spre “JOACA HANDBAL!” cu goluri după aeriene marcate de Ciubotariu şi Tucanu sau de efect, reuşite de extrema dreaptă Sebastian Pârvan.

O ultimă speranţă timişoreană s-a irosit la 16-19, după două goluri poliste, cînd Pîrîianu a smuls un 7 metri şi două minute pe tuşă pentru Băiceanu, Vaidasigan fructificînd atunci a patra sa aruncare, din tot atâtea şanse. Pârvan închide tabela la 22-18 pentru oaspeţi, consfinţind o victorie muncită şi meritată a handbaliştilor pregătiţi de Aihan Omer şi Gligore Czari.

AUDIO – Declaratie Aihan OMER, promovata de partenerul Radio Romania Resita

“La început, de obicei în prima repriză, orice antrenor pregătește fel de fel de tactici surpriză, dar la pauză, deja, e ca o carte deschisă și putem să schimbăm registrul tactic. Noi am reușit să facem acest lucru și am câștigat…”

[media id=177 width=200 height=100]

Declaratie Nedeljko Vuckovic – Antrenor Poli Timisoara

„Pentru mine, meciul cu Reșița a fost unul normal și păcat că nu l-am câștigat. Băieții și-au pierdut nervii și nu ne-am concentrat în a doua repriză, pe care am început-o slab”

Poli Municipal Timisoara – CS Caras Severin 18-22 (9-9)

Poli Timisoara: Djuricin (4 interventii), Tcaciuc – Stan 4, Fenici 4, Lela 2, Lalic 2, Cotinghiu 2, Cristescu 2, Timofte 1, Hagiu 1. Antrenor: Nedeljko Vuckovic

CS Caras-Severin: Ionescu (16 interventii), Antonaru – Pârvan 5, Pîrîianu 4, Vaidasigan 4, Petrea 3, Rohozneanu 2, Tucanu 2, Ciubotariu 1, Cuciula 1. Antrenori: Aihan Omer, Gligore Czari