Margulescu si echipa CSM se uita mai aproape de cupe decat de retrogradare , in ultimele etape.

CSM Bucuresti – SCM Craiova 27-23 (12-13) a fost LIVE TEXT pe CHAT-ul eurohandbal.ro cu sprijinul suporterului “handbal 89” – care va transmite si GALERIE FOTO mai jos!

VIDEO: Gol Avadanii in succesiva din extrema dreapta pentru 25-21 – CLICK AICI!

In cadrul etapei a 19-a echipa Bucuresteana se parea ca are o partida facila, insa Craiova venea cu una din ultimele sanse pentru salvarea de la retrogradare. CSM-ul fiind aproape sigur scapat de la retrogradare era putin lipsita de motivatie astfel ca meciul a devenit brusc – unul foarte echilibrat. Roxana Gatzel este un real castig la Craiova, insa oaspetele sunt cu 1 picior si jumatate in “prapastie”.

S-a mers cap la cap pana in minutul 12, insa 3 goluri consecutive reusite de oltence, au facut ca in Sala Rapid din Capitala scorul sa devina 4-7 in favoarea oaspetelor. Insa CSM a reusit tot in doar 3 minute sa intoarca echilibrul prin Anghelina si Dobrin de 2 ori, scorul devenind 8-8 in minutul 20. S-a mers apoi cap la cap, insa la pauza au intrat in avantaj oaspetele (12-13), dupa reusita lui Roxana Gatzel Han.

Jocul nu a fost in viteza specifica tacticii gazdelor (cu faza doi si contraatac) – nici dupa pauza, cand in primele 10 minute s-a mers iar la egalitate, semn ca echipa craioveana incepe sa se lege – insa se pare ca este destul de tarziu pentru a reusi salvarea de la retrogradare, de care o desparte in aceste momente 5 puncte cu 8 etape inainte de finalul sezonului. Lui Gogorita, Roxana Gatzel Han, Patuleanu si Craciun  – antrenate de Burcea si Albici le va fi de acum greu in tentativa lor de iesire spre baraj!

Dupa intrarea in ultima treime a jocului, echipa gazda a avut o rabufnire care a fost hotaratoare pentru soarta partidei. Popa, Dobrin, Geana si Paval au inscris 4 goluri consecutive in 5 minute si scorul a devenit 21-17 in minutul 45. Gazdele s-au desprins si la 5 goluri diferenta in 52′, insa in cele din urma victoria echipei lui Margulescu si Samungi a fost una destul de clara dupa cele 60 minute disputate: 27-23.

Principalele marcatoare:

CSM Bucuresti – Dobrin 5g, Geana 5, Popa Lucia 4, Anghelina 4.

SCM Craiova – Roxana Gatzel 10g, Briscan 5.

GALERIE FOTO CSM BUCURESTI – SCM CRAIOVA 27-23