Alison-Pineau FRA

ZI FANTASTICA PENTRU VALCEA – ATAT SPORTIVA, CAT SI ECONOMICA! SITE-UL OFICIAL AL CAMPIOANEI ROMANIEI WWW.CS-OLTCHIM.COM, ANUNTA UN TRANSFER DE MARCA – MARTI DUPA AMIAZA! O ACHIZITIE CARE SE PLIAZA PE UN PROIECT DE VIITOR, INTARIRE A CLUBULUI VALCEAN, CARE ARATA CA ACESTA SE AFLA IN CONTINUA CAUTARE DE CRESTERE A PERFORMANTELOR SPORTIVE INTERNATIONALE, IN CIUDA UNOR VOCI CENTRALE CARE ANUNTAU COLAPSUL IN CARE VA INTRA CEL MAI TARE BRAND SPORTIV ROMANESC – ODATA CU PRIVATIZAREA COMBINATULUI DIN ZAVOI!

TOT AZI INCA O LOVITURA FANTASTICA PENTRU COMBINATUL OLTCHIM! COMISIA EUROPEANA A APROBAT AJUTORUL DE STAT DE 125 MILIOANE DE EURO SI AVAS DEVINE ACTIONAR!

“Este un transfer din vest catre est, nu a fost usor si poate nu se realiza daca in spate nu aveam calitati multiple!” – Presedintele clubului valcean, Petre BERBECARU. Centrul nationalei Frantei va evolua in tricoul ros-abastru incepand din 1 iulie 2012!

Allison PINEAU a fost declarata “The best player of the World” de catre Federatia Internationala de Handbal in anul 2009, cu un an inaintea Cristinei NEAGU. Prin transferul ei la Rm. Valcea clubul OLTCHIM Rm. Valcea va avea doua dintre cele mai bune jucatoare ale lumii din ultimii 3 ani! Jucatoarea are 23 de ani, joaca pe postul de centru, aduna peste 100 de selectii in echipa nationala a Frantei, ii place sa calatoreasca si este originara din Paris. La OLTCHIM va purta tricoul cu nr. 10.

VIDEO – Alison PINEAU (nr.7) fata in fata cu Cristina Neagu, in duelul Romania – Franta din semifinala Cupei Mondiale Danemarca 2010!

[media id=176 width=480 height=210]

Presedintele clubului valcean, Petre BERBECARU, a declarat cu ocazia acestui transfer: “Transferul lui Allison PINEAU face parte dintr-un plan propus de stafful tehnic al echipei si agreat de conducerea clubului si sponsorul principal. Ne-am propus acest lucru inca din perioada grupelor principale, am reusit sa il concretizam doar acum iar motivul pentru care a fost tinut ascuns s-a datorat dorintei clubului de a relata celor interesati doar informatii corecte si concrete. Demonstram prin acest transfer inca o data seriozitatea clubului, continuitatea acestuia si pastrarea mereu inalta a calitatii performantei sub care se ghideaza intreaga sa activitate. Este un transfer din vest catre est, nu a fost usor si poate nu se realiza daca in spate nu aveam calitatile enumerate mai devreme. Speram sa nu fie singurul”.

“As vrea sa transmit un mesaj fanilor valceni care sunt extraordinari! I-am vazut doar la tv dar sper ca si pentru mine sa aiba rabdarea integrarii si sa ma accepte ulterior ca parte din echipa, parte din dorinta lor de rezultate” a spus printre altele Allison PINEAU cu ocazia semnarii contractului si a conferintei de presa.

SA FIE INTR-UN CEAS BUN! FELICITARI CONDUCERII CLUBULUI NOSTRU CAMPION!

Alison PINEAU (FRA) - cea mai buna jucatoare din lume in 2009!

TOT AZI COMBINATUL OLTCHIM PRIMESTE O VESTE EXTRAORDINARA – ANUNTA PRESA CENTRALA ECONOMICO -FINANCIARA! Comisia Europeana a aprobat azi 07.03.2012, acordarea unui ajutor de stat combinatului Oltchim Rm. Valcea, controlat de Ministerul Economiei, care reprezinta conversia in actiuni a unei creante a Autoritatii pentru Valorificare Activelor Statului, in valoare de 125 milioane de euro! 

Prin decizia de la Bruxelles, Oltchim ia o gura mare de oxigen in conditiile in care directorul Constantin Roibu s-a plans ca nu poate sa atraga finantari din cauza capitalului social extrem de scazut. Planurile sale sunt acelea de aporni si apoi integra petrochimia cumparata cu 13 milioane de euro de la Petrom, principalul furnizor de materie prima pentru platforma de la Rm. Valcea. In anii trecuti, Roibu visa la concesionarea unei mine de sare din zona Valcii, pentru a-si asigura materia prima pentru soda caustica, precum si la achizitia CET Govora pentru independenta energetica.

Decizia Bruxelles-ului ar trebui sa schime total structura actionariatului in sensul ca AVAS ar trebui sa preia pachetul majoritar in conditiile in care capitalul social este de doar 34 milioane de lei, de 15 ori mai mic decat conversia aprobata. Principalii afectati sunt polonezii de la PCC, care detin in acest moment direct si indirect peste 30%, dupa achizitii repetate, si care se vad in postura fie sa vina cu fonduri consistente pentru a-si mentine cota fie sa se multumeasca cu o cota mult mai mica – anunta ziarul fin.ro

“Joaca handbal!” cu www.cs-oltchim.com – sursa informatiilor oferite in acest articol.