Dediu - Potaissa, le-a facut destule minute fripte campionilor!

SUPER GALERIE FOTO de la partida Potaissa Turda – HCM Constanta, scor 32-39, in restanta la etapa 18 din LN Handbal masculin. Dediu Claudiu si Suciu Dorin cu 10 si 6 goluri, respectiv Novanc Marius si toma Laurentiu cu 8 si 7 reusite – au fost principalii marcatori ai disputei.

Partenerul TurdaNews.net va ofera in plus si VIDEO de la partida (cu amabilitatea Digi Sport), la finalul caruia gasiti: Declaratii ale antrenorilor Constantin Stefan, Horatiu Gal si Alexandru Buligan; inregistrate imediat dupa spectacolul de “JOACA HANDBAL!” oferit de ardeleni in fata campioanei. Raportul de joc cu marcatorii si evolutia scorului il aveti mai jos.

Campionii au muncit destul in fata jucatorilor turdeni şi au pus lucrurile la punct abia in finalul din prima repriză, scorul la pauză, 19-14, Jucatorii oaspeti au fortat atît cît e nevoie pentru a câştiga fără emoţii. Mai mult, HCM a răspuns jocului deshis al gazdelor, care au vrut să arate un JOACA HANDBAL! de calitate împotriva campionilor, şi golurile au curs la cele două porţi pe parcursul intregii partide spre deliciul publicului. Antrenorul Horaţiu Gal a încercat să-şi ţină echipa în meci şi a reuşit prin tactica aleasa cu acest joc pe contre să limiteze cat se poate proporţiile scorului! Potaissa a pierdut la capătul unui meci deosebit de antrenant dar a reusit sa inscrie in poarta lui popey si Stanescu peste 30 goluri, ceea ce putine echipe reusesc sa o fac in fata lui HCM, care şi-a atins obiectivul: încă un pas spre titlu.

[media id=175 width=480 height=210]

“JOACA HANDBAL!” cu TurdaNews.net – partener eurohandbal.ro in promovarea handbalului romanesc

Raport de joc Potaissa - HCM Constanta 32-39