Dupa 3 infrangeri suferite de C.S.M. CETATE DEVA (Valcea, fara drept de apel ; cu H.C.M. Roman – probleme de organizare si la Zalau unde echipa a jucat destul de bine) era timpul si pentru o victorie , care a venit dupa un joc cu destule greseli, dar in care, nu s-a pus nici un moment problema echipei catigatoare.

Echipa din Buzau a venit la Deva, parca neavand  nici o pretentie. Daca in prima repriza s-a tinut aproape cat de cat de echipa din Deva, in a 2-a repriza din minutul 37 s-a rupt jocul pe fondul unei bune prestatii a apararii din Deva si prin jocul foarte bun a pivotului Vartic, facut de aceasta, atat in aparare cat si in jocul de atac.

Daca echipa din Deva se concentra putin diferenta putea fi de peste 10 goluri fara probleme. Echipa din Buzau, chiar daca are 6 puncte in clasament este o grupare care nu si-a aratat jocul azi potentialul si care da a doua golgetera a Ligii I – Ionela Goran (aceasta reusind azi sa se mentina pe media foarte buna din ultimele etape, inscriind 10 goluri – a ajuns la cota 111 goluri in 12 etape in liga I). De la Deva s-a remarcat si interul Cartas – 8 goluri.

O sapatamana obositoare se incheie cu o noua etapa in care Deva va juca la Rapid, iar Buzaul, va primi replica echipei vecine de clasament Rulmentul Urban Brasov, in ultima etapa a turului.

Marcatori :

pentru Deva : 8 goluri – Cartas ; 7 goluri – Vartic ; 6 goluri – Moise ; 4 goluri – Trana ; 3 goluri – Mucsi ; 2 goluri – Bardac, 1 gol – Nikolic.

si

pentru Buzau: 10 goluri  – Ionela Goran ; 9 goluri – Rusu ; 3 goluri – Geana ; 2 goluri – Stoica ; cate un gol – Chelaru si Cirstea.

Au arbitrat fara probleme Belean (MS) si Calina (AG).

REZULTATELE COMPLETE ALE ETAPEI XII la feminin si CEL MAI DETALIAT CLASAMENT pentru handbalul feminin romanesc, il aveti doar pe eurohandbal.ro!