CSM Bacau – HC Roman scor 26-22, in etapa 18 din LN Handbal feminin. Amalia BUSUIOCEANU s-a tinut de cuvant si a reusit sa isi invinga fosta formatie, de la care a plecat cu “scantei”. Vedeti cum se incinge lupta la retrogradare in acest final de campionat – in cel mai complet Clasament actualizat. 

AUDIO – Declaratii Cristina Sîntămărean si Gabriela Manea oferite exclusiv de partenerul Bacaul.Sportiv.ro. Ascultati mai jos cum striga Busuioceanu: “L-am batut pe Badulescu!”

Handbalistele de la CSM Bacău au trecut cu bine peste un meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare, în fața unui adversar arțăgos și incomod care și-a vândut scump pielea. Din fericire, băcăuanele au reușit să diminueze mult din numărul de greșeli tehnice, să se apere așa cum ar trebui s-o facă la fiecare meci și și-au făcut un final de meci fără emoții. De partea cealaltă, echipa romașcană a depins foarte mult de realizările centrului Carmen Stoleru și a ratat de pe semicerc exasperant pentru numeroșii săi suporteri.

De remarcat ambiția extraordinară a Ameliei Busuioceanu, care a ținut să evolueze practic într-o mână împotriva fostei sale echipe, paradele Cristinei Sîntămărean în momente grele, precum și procentajul de 100% al Mihaelei Cherecheș la 7 metri. CSM Bacău obține o victorie muncită și meritată și evadează din nou de pe locurile retrogradabile.

AUDIO – Declaratii:

Cristina Sîntămărean – portar                 

[media id=173 width=200 height=80]

Gabriela Manea – antrenor

[media id=174 width=200 height=80]

CSM Bacău: Parhomenko (4 interv.), Sîntămărean (6 interv.), Croitoru – Cherecheș 7, Shutska 4, Simion 3, Lazăr 3, Matei 2, Szabo 2, Busuioceanu 2, Amoagdei 1, Krumova 1, Toma 1. Antrenori: Gabriel Armanu și Gabriela Manea.

HCM Roman: Vișan (1 interv.), Polocoșer (6 interv.) – Iuganu 6, Ivan 5, Stoleru 3, Horobeț 3, Garipova 3, Gherman 2, Cricleviț, Hamciuc. Antrenor: Cornel Bădulescu.

JOACA HANDBAL! cu bacaul.sportiv.ro partener eurohandbal.ro in promovarea handbalului romanesc.