UN PAS pana la Trofeul Ligii Campionilor (foto de 5* - eurohandbal.ro)

OLTCHIM RM. VALCEA – KRIM MERCATOR LJUBLJANA 30-26 (17-15) A FOST LIVE TEXT PE EUROHANDBAL.RO. FELICITATI PE CHAT, FETELE NOASTRE SI CONDUCEREA CLUBULUI CAMPION PENTRU ACEASTA NOUA PERFORMANTA DE RASUNET!

CLUBUL DE HANDBAL PROFESIONIST OLTCHIM RM.VALCEA ADUCE INCA O IMAGINE DEOSEBITA ROMANIEI, DUPA VICTORIA CU KRIM LJUBLJANA! FORMATIA NOASTRA JOACA DIN NOU PENTRU CALIFICAREA IN FINALA LIGII CAMPIONILOR 2011/2012, INTR-O DUBLA MANSA CU HUN Györi AUDI ETO KC (UNG).

AUDIO – Inregistrarea integrala a partidei cu ETO Gyor (in comentariul transmis atunci de Pro Tv) din semifinalele Ligii Campionilor de acum doua sezoane, care au dus Oltchimul in Finala celei mai prestigioase competitii intercluburi la feminin – o aveti mai jos!

Adversara Oltchim-ului din semifinale, arată cu totul altfel în acest sezon faţă de anii precedenţi. Practic, dacă e să ţinem cont chiar de ultimele confruntări directe, care au avut loc în semifinalele Ligii Campionilor, în sezonul 2009-2010 (an în care Oltchim-ul a ajuns în finală), Audi ETO Gyor este mult schimbată. Noutăţile se numesc Katrine Lunde-Haraldsen (portar, Norvegia), Heidi Loke (pivot, Norvegia – desemnata cea mai buna handbalista din lume pe 2011), Jovanka Radicevic (extremă dreapta, Muntenegru), Andrea Lekic (conducător de joc, Serbia) şi Ana Gros (inter dreapta, Slovenia). Din lot nu mai fac însă parte Simona Spiridon (în prezent la Zvezda Zvenigorod), slovaca Katerina Mravikova (retrasă din activitate) şi Aurelia Brădeanu (care a ajuns între timp la Oltchim).

Altfel, o schimbare importantă s-a consemnat şi pe banca tehnică, Csaba Konkoly avea să fie demis în luna noiembrie a anului trecut, iar în locul său a fost instalat norvegianul Karl Erik Bohn, ex-tehnicianul echipei Larvik HK timp de nouă ani. În ianuarie 2011, Bohn a fost dat afară de oficialii campioanei Norvegiei după ce iubita sa, nimeni alta decât jucătoarea Heidi Loke, a ales să semneze pentru Gyor. Iată însă că destinele handbalistice ale celor doi îndrăgostiţi s-au unit din nou, de această dată în Ungaria.

Oltchim va juca pentru a treia oară în semifinalele Ligii Campionilor, după 2009 şi 2010 (când a disputat şi finala).

AUDIO – inregistrarea semifinalei Ligii Campionilor cu Gyor in comentariul partidei transmisa atunci de Pro TV.

Oltchim – Gyor (mansa 2, repriza 1)

[media id=171 width=250 height=100]

Oltchim – Gyor (mansa 2, repriza 2)

[media id=172 width=250 height=100]