În etapa 18-a a Ligii Naţionale masculine de handbal, echipa Clubului Sportiv Caraş-Severin a învins pe Ştiinţa Municipal Bacău, cu scorul de 25-23 (15-11), în urma unui meci electrizant la Sala Polivalentă din Reşiţa.

AUDIO – Declaratii Aihan Omer si Eliodor Voica, mai jos!

În faţa a 600 de spectatori, care au urmărit finalul în picioare, echipa din judeţul Caraş-Severin a obţinut o victorie meritată, muncită. Handbaliştii pregătiţi de Aihan Omer şi Gligore Czari au început în forţă şi au condus cu 5-0 în minutul 8 şi cu 6-1 în minutul 10. Eliodor Voica a solicitat mai repede decât se aştepta timp de odihnă, nevoit să schimbe tactica. În oarecare măsură a reuşit, dar băcăuanii nu s-au apropiat la mai mult de două goluri pe tabelă (9-7 în minutul 16). După primele 30 de minute, cărăşenii conduceau cu 15-11. În prima parte a reprizei secunde, băcăuanii au fost inspiraţi pe faza ofensivă şi au punctat cu precădere pe contraatac. Finalul a fost electrizant, Ştiinţa Bacău a reuşit să egaleze pentru prima oară în minutul 58, când tabela indica 23-23, punând în acel moment sub semnul întrebării victoria cărăşenilor.

Dar Ilie Vaidasigan (din aruncare de la 7 metri) şi Mihai Rohozneanu, cu câteva secunde înainte de fluierul final, au adus liniştea în tabăra formaţiei din Caraş-Severin. S-a încheiat 25-23 pentru CS Caraş-Severin, la capătul unui meci în care antrenorul Aihan Omer nu a stat pe banca tehnică , fiind suspendat o etapă după meciul de la Suceava. În aceste condiţii, echipa a fost condusă de secundul Gligore Czari. Absenţi în echipa cărăşeană la acest meci au fost Florin Cuciula şi Atila Eros.

DECLARATII AUDIO

Aihan OMER

[media id=167 width=220 height=100]

Eliodor VOICA

[media id=168 width=220 height=100]

CS Caraş-Severin – Ştiinţa Municipal Bacău 25-23 (15-11)

CS Caraş-Severin: Ionescu, Antonaru – Vaidasigan (5 goluri), Pîrîianu (4), Pârvan (3), Tucanu (3), Grigoraş (3), Ciubotariu (3), Rohozneanu (2), Petrea (2), Negru, R. Czari, Marta, Grozăvescu, Popovici, Vulpe.

Stiinta Bacău: Laufceac, Tamaş, Tevzadze – Bondar (7 goluri), Voica (4), Ghiţă (4), Rotaru (2), Dospinescu (2), Kurilenko (2), Gurkovsky (1), Sipoş (1), Iancu, Ramba, Manea, Păunică. Antrenor: Eliodor Voica.

“JOACA HANDBAL!” transmis de Marian Cărăvan – Radio România Reşiţa.